Libnet.ro
UNICEF

15:45

MARIUS BODEA: Presedintele PSD Bacau, varsa din nou ura si venin

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 MARIUS BODEA: Presedintele PSD Bacau, varsa din nou ura si venin

Seful filialei municipale a PNL Iasi acuza PSD ca incearca sa dezbine si sa tina Moldova in izolare, dupa ce liderul PSD Bacau, Dragos Benea, a propus alt traseu pentru autostrada Moldovei. Liberalul iesean Marius Bodea sustine ca PSD vrea sa tina Moldova in izolare si, prin intermediul unor lideri social-democrati din regiune, incearca sa dezbine, pentru a bloca proiectul autostrazii Iasi-Targu Mures. continuă pe Ziarul Bursa

Portarul Miguel Van Damme (Cercle Bruges) a anuntat ca sufera din nou de leucemie

Portarul echipei Cercle Bruges, Miguel Van Damme, a anuntat, sambata, ca sufera din nou de leucemie, boala pe care a invins-o anii trecuti.

EXCLUSIV Ce pensie alimentara ii plateste Principele Nicolae fetitei lui. Dupa testul de paternitate, ajunge din nou intr-o situatie jenanta

In prezent, Principele Nicolae se confrunta cu o situatie neplacuta, din pricina pensiei alimentare pe care trebuie sa i-o achite fetitei sale. Dupa ce a fost realizat chiar si un test de paternitate in acest sens, ce arata, in luna mai din 2019, ca intr-adevar este tatal biologic al micutei, s-a aflat si ce suma .

Presedintele PSD Marcel Ciolacu este convins ca motiunea va trece

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat ca motiunea de cenzura care este semnata, i.

Prin ce trece Romanita Iovan, la 6 ani de la tragedia din Apuseni. A ajuns din nou in instanta

In fiecare an, Romanita Iovan a fost prezenta in luna ianuarie in locul unde si-a gasit sfarsitul pilotul Adrian Iovan. in urma cu 6 ani, avionul de mici dimensiuni in care acesta se afla, alaturi de studenta Aura Ion, s-a prabusit in Muntii Apuseni. Moartea celui care i-a fost sot a insemnat o mare durere .

Psiholog fost angajat al CIA despre programul de tortura de dupa 11 septembrie: As face-o din nou astazi

Un psiholog care a fost angajat de CIA in timpul administratiei George W. Bush a justificat in aceasta saptamana folosirea torturii in fata unui tribunal militar al bazei militare americane din Guantanamo, Cuba.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )