Libnet.ro
UNICEF

18:15

Marius Budai acuza Guvernul Orban de cinism in tratarea romanilor - privind pensiile si alocatiile

România Liberă România Liberă,
Marius Budai acuza Guvernul Orban de cinism in tratarea romanilor - privind pensiile si alocatiile

Marius Budai sustine ca Guvernul Orban a indatorat Romania cu 18,5 miliarde de lei, dar nu vor fi lu. continuă pe România Liberă

CTP acuza Guvernul Orban de combinageala privind alegerile anticipate: O masura de bun simt folosita acum de nesimtiti

Cristian Tudor Popescu in cadrul emisiunii Cap Limpede, de la Digi24, fortarea de catre PNL a alegerilor anticipate despre care spune ca sunt gandite in Constitutie ca o masura logica, de bun simt care este utilizata acum de nesimtiti.

Marius Budai: Guvernul nu am bani este arogant! E o lovitura extrem de dura pentru seniorii acestei tari!

Fostul ministru al Muncii, Marius Budai, a reactionat in termeni extrem de duri la anuntul premierului Ludovic Orban cu privire la incertitudinile legate de majorarile de pensii si alocatii pentru copii, in 2020.

ALOCATII 2020. Marius Budai, atac dur dupa amanarea dublarii alocatiilor: Le-am dat solutia legala! Nu vor!

Marius Budai a reactionat dupa ce Guvernul Orban a decis amanarea alocatiilor pana la data de 1 august 2020.

Marius Budai a gasit solutia pentru dublarea alocatiilor copiilor: Le-am spus si guvernantilor!

Fostul ministru al Muncii sustine ca a gasit o solutie prin care alocatiile copiilor ar putea, intr-adevar, sa fie dublate. Marius Budai a mai declarat ca le-a comunicat si actualilor guvernanti toate aceste informatii. Alaturi de anumite indicatii despre sursa de finantare pentru aceste drepturi banesti ale copiilor. Marius Budai a gasit solutia pentru dublarea .

Marius Budai, petitie impotriva anticipatelor

Fostul ministru al Muncii, Marius Budai, a declarat la un post de televiziune ca vrea sa faca o petitie online impotriva alegerilor anticipate.

Guvernul Orban, lovitura dura pentru pensionari si copii. Ce se intampla cu banii de pensii si alocatii

Guvernul a prorogat dublarea alocatiilor pe motiv ca in buget nu au fost cuprinse sumele aferente cresterii, dupa ce initial s-a votat dublarea acestora. Premierul Ludovic Orban sustine ca nu este obligatoriu ca alocatiile sa fie dublate din a doua jumatate a anului. Guvernul Orban, lovitura dura pentru pensionari si copii Alocatiile pentru copii vor .

Cand se vor dubla alocatiile pentru copii. Anuntul oficial facut de guvernul Orban

Detaliile legate deamanarea implementarii deciziei lui Klaus Iohannis au fost facute publice de Ludovic Orban in urma aseara, tarziu. Astazi, 16 ianuarie, guvernul amana prin ordonanta intrarea in vigoare a legii privind dublarea alocatiillor pentru copii. Cand se vor dubla alocatiile pentru copii in teorie, prorogarea va fi pana la data primei rectificari bugetare, dupa .

Guvernul Orban, admonestat din Parlamentul European: Un lider politic italian cere renuntarea la asumare pe alegeri in doua tururi

Europarlamentarul italian Simona Bonafe, vicepresedinte al Grupului SD, considera ca Guvernul Orban pune in pericol corectitudinea competitiei electorale prin angajarea raspunderii pe alegerea primarilor in doua tuturi.

Guvernul Orban, decizie de ultima ora! Cum se va desfasura alegerea primarilor

In ultimele saptamani, s-a dezbatut intens posibilitatea alegerii primarilor intr-unul sau doua tururi de scrutin. PSD-ul si UDMR-ul si-au dorit primari intr-un singur tur, in timp ce oficialii PNL au considerat ca doua tururi sunt mai corecte. in final, s-a ramas la varianta cu doua tururi, la fel ca in cazul alegerilor prezidentiale, prin intermediul .

PSD acuza guvernul ca nu a venit cu nicio lege in Parlament si fuge de orice dezbatere Orban minte ca 80% dintre cetateni ar vrea doua tururi de scrutin

Partidul Social Democrat il acuza pe premierul Ludovic Orban ca minte cand spune ca peste 80% din cetateni vor primari alesi in 2 tururi, adica alegeri mai scumpe, si ca Guvernul PNL nu are bani de alocatii pentru copii, dar gaseste imediat bani pentru alegeri anticipate si pentru doua tururi de scrutin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3196 seconds )