Libnet.ro
UNICEF

13:46

MARIUS BUDAI: in opinia colegilor din opozitie, pensionarii sunt niste asistati social

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARIUS BUDAI: in opinia colegilor din opozitie, pensionarii sunt niste asistati social

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, si-a manifestat, vineri, dezacordul fata de declaratiile politicienilor din opozitie potrivit carora pensionarii sunt asistati social. continuă pe Ziarul Bursa

Budai: in opinia colegilor din opozitie, pensionarii sunt niste asistati social

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, si-a manifestat, vineri, dezacordul fata de dec.

MARIUS BUDAI: Aproximativ 400 000 de bugetari vor fi dati afara de indata ce vine la putere un guvern de dreapta

Ministrul Muncii, Marius Budai, a scris pe pagina personala de Facebook ca papusarii din Opozitie ascund romanilor apocalipsa care va urma dupa ce vin la putere astazi, am aflat cu consternare de declaratia unui proeminent lider din mediul de afaceri si apropiat al partidelor de opozitie, cum ca urmeaza sa fie dati afara 400 000 de bugetari de indata ce vine la putere un guvern de dreapta.

MARIUS BUDAI: Reprezentantii PNL nu si-au luat vitaminele de memorie

Ministrul Muncii, Marius Budai, a scris pe pagina personala de Facebook ca reprezentantii celui mai vechi partid din Romania nu si-au luat vitaminele de memorie.

Marius Budai despre concedierea celor 400.000 de bugetari anuntata de Anastasiu: Daca PSD va guverna nu se va intampla acest lucru!

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, a dat asigurari joi, intr-o conferinta de presa organizata la Braila, ca cei 400. 000 de bugetari, despre care presedintele Camerei de Comert.

DANCILA, DACA MOTIUNEA VA TRECE: Voi lupta din opozitie sa castigam prezidentialele si sa revenim la guvernare

Voi lupta din opozitie sa castigam prezidentialele si sa revenim la guvernare.

Viorica Dancila, mutare-soc inaintea motiunii de cenzura: Voi lupta din opozitie sa castigam prezidentialele si sa revenim la guvernare

Viorica Dancila da asigurari ca motiunea de cenzura nu va trece. Premierul spune ca scenariile opozitiei sunt nerealiste. PSD mizeaza pe negocierile cu parlamentarii lui Victor Ponta pe care spera sa-i aduca.

Basescu a gasit tradatorii din opozitie: Ponta si UDMR:Daca le dai ceva, schimba barca

Fostul presedinte considera ca, la ce miscari de trupe sunt acum pe scena politica, exista sanse mar.

Jaf spectaculos la casieria unei universitati din Cluj. Hotii sunt inca in libertate

Un jaf a avut loc, miercuri noapte, la Rectoratul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca, de unde au fost sustrasi bani. in data de 3. 2019, s-a constatat de catre.

HOROSCOP, cu Minerva pentru prima saptamana din octombrie. Berbecii sunt trasi in directii diferite, apar oportunitati de a economisi bani

Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru prima saptamana din octombrie. HOROSCOP BERBECS-ar putea sa te simti tras in directii diferite saptamana aceasta.

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru prima saptamana din octombrie. Racii sunt la rascruce de drumuri, Fecioarele au o perioada cu aspecte dure

Mariana Cojocaru pentru 29 septembrie - 5 octombrie. O saptamana extrema, zodii intens incercate de karma! HOROSCOP. Berbec Saptamana va fi sub influenta Soarelui si a Lunii Noi din Balanta.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )