Libnet.ro
UNICEF

01:05

MARIUS BUDAI: Plata pensiilor va fi decalata cu doua zile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARIUS BUDAI: Plata pensiilor va fi decalata cu doua zile

Plata pensiilor prin Posta Romana se va face luna aceasta pana in data de 17 ianuarie, fiind decalata cu doua zile, dar intarzierea este justificata, tinand cont de faptul ca 1 si 2 ianuarie au fost sarbatori legale, a declarat vineri seara, la Romania TV, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai. continuă pe Ziarul Bursa

Semne bune anul are: Ministrul Muncii anunta ca plata pensiilor se va incheia cu doua zile dupa termen! Budai: intarzierea este justificata

Marius Budai, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, a anuntat ca luna aceasta plata pensiilor prin Posta Romana se va face pana in data de 17 ianuarie, fiind decalata cu doua zile, dar ca intarzierea.

Anunt teribil pentru pensionari: intarzieri la plata pensillor. Cand vor fi virati banii

Pensionarii vor trebui sa astepte doua zile in plus in aceasta luna pana vor vedea banii de pensii. Ministrul Muncii, Marius Budai, a anuntat vineri ca plata se va face prin Posta Romana abia oe 17.

Plata pensiilor va intarzia, in ianuarie. Explicatia ministrului Muncii

Pensionarii isi vor primi pensiile intarziat prin Posta Romana, in luna ianuarie, ministrul Muncii spunand ca intarzierea este justificata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )