Libnet.ro
UNICEF

16:45

MARIUS BUDAI: Punem in transparenta o HG prin care salariul minim va fi majorat cu 100 de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARIUS BUDAI: Punem in transparenta o HG prin care salariul minim va fi majorat cu 100 de lei

Ministrul demis al Muncii, Marius Budai a anuntat ca va pune in transparenta, incepand de miercuri, o Hotarare de guvern prin care salariul minim pe economie sa fie majorat cu 100 de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Budai: Salariul minim va fi majorat in 2020. Am discutat cu doamna Dancila si cu domnul Teodorovici

Executivul va pune de miercuri in transparenta o Hotarare de guvern prin care salariul minim pe economie va fi majorat cu 100 de lei, a anuntat, marti, ministrul demis al Muncii, Marius Budai.

Guvernul majoreaza salariul minim pe economie cu 100 de lei, anunta ministrul demis al Muncii

Executivul va pune de miercuri in transparenta o Hotarare de guvern prin care salariul minim pe economie va fi majorat cu 100 de lei, a anuntat, marti, ministrul demis al Muncii, Marius Budai. Vor sa.

Guvernul demis anunta majorarea salariului minim cu 100 de lei Ludovic Orban: O astfel de decizie o poate lua doar un guvern legitim

Guvernul demis va pune de miercuri in transparenta decizionala o Hotarare de Guvern prin care salariul minim pe economie sa fie majorat cu 100 de lei, a anuntat, marti, ministrul demis al Muncii, Marius Budai. Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune insa ca decizia privind stabilirea salariului minim o poate lua doar un guvern legitim, votat de Parlament, nu unul care a fost demis de Legislativ prin motiune de cenzura.

Guvernul demis anunta ca salariul minim va fi majorat cu 100 de lei

Ministrul demis al Muncii, Marius Budai a anuntat, marti, ca Executivul Dancila decide majorarea salariului minim cu 100 de lei. Vor sa desfiinteze salariul minim noul guvern - n. r. ), adica sa ne.

Planul PNL cu salariile, dezvaluit. Marius Budai: Urmeaza haos bugetar! Romanii sunt cu lacrimi in ochi

Marius Budai sustine ca PNL pregateste surprize nu foarte placute pentru romani. Ministrul interimar al Muncii sustine ca l-a auzit pe Ludovic Orban spunand ca toate veniturile vor fi impozitate. Eu am.

Guvernul demis majoreaza salariul minim pe economie. Viorica Dancila a anuntat cu cat va creste

Guvernul demis majoreaza salariul minim pe economie. Viorica Dancila a anuntat, marti, intr-un moment prielnic, cu cat va creste. Viorica Dancila a anuntat ca va majora salariul minim pe economie Momentele trebuie alese si asa a gandit si premierul demis Viorica Dancila. Mai clar, oficialul a declarat, marti, in timpul unei actiuni electorale la Botosani, .

Care va fi salariul minim in 2020. Anuntul oficial al Guvernului

Incertitudinea legata de investirea unui nou Guvern pe final de an lasa in aer chestiunea majorarii salariului minim brut pe tara in 2020. Conform unui raspuns obtinut de avocatnet. ro de la Ministerul.

Liviu Dragnea, o noua metoda prin care vrea sa iasa din puscarie. La ce apeleaza pentru a scapa de condamnare

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a recurs la o noua metoda prin care vrea sa iasa din puscarie. La ce apeleaza pentru a scapa de condamnare? Liviu Dragnea, o noua metoda prin care vrea sa iasa din puscarie Printre defecte, Liviu Dragnea are si calitati, iar pregnanta este ambitia. Fostul presedinte al PSD a depus .

Aplicatia prin care publicul poate sa mixeze live muzica la concerte

Un startup din Marea Britanie a dezvoltat o aplicatie care permite utilizatorilor sa controleze si sa personalizeze ceea ce aud la concertele live. Practic, fanii din public pot, in timp real, sa aleaga ce instrument asculta sau sa mixeze sunetele pe smartphone-urile lor, selectand ce instrumente se aud mai tare, mai incet sau deloc.

Metoda incredibila prin care hotii au furat toti banii dintr-un bancomat. Politia este in alerta!

Bancomatul unei agentii bancare din comuna Polovragi a fost distrus iar hotii au furat toti banii pe care i-au gasit. Politistii banuiesc ca au de-a face cu niste atacatori profesionisti. Ei au provocat o.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )