Libnet.ro
UNICEF

10:00

Marius Budai ii transmite lui Iohannis o serie de intrebari pentru dezbaterea organizata in lipsa Vioricai Dancila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marius Budai ii transmite lui Iohannis o serie de intrebari pentru dezbaterea organizata in lipsa Vioricai Dancila

Deputatul Marius Budai a transmis un mesaj pe Facebook, referitor la intentia lui Klaus Iohannis de a organiza o dezbatere in lipsa contracandidatului Viorica Dancila, prin care ii adreseaza presedintelui in functie o serie de intrebari la care, spune acesta, fiecare cetatean roman asteapta un raspuns de la actualul presedinte al Romaniei: . continuă pe Ziarul Bursa

Fostul ministru al Muncii, noua intrebari pentru Klaus Iohannis: De ce ati indus frica in randul pensionarilor?

Fostul ministru al Muncii, Marius Budai, a formulat noua intrebari pentru candidatul PNL, Klaus Iohannis, in contextul dezbaterii electorale organizate de seful statului la BCU cu politologi, formatori de opinie s.

KLAUS IOHANNIS: NATO este pentru noi garantia securitatii

ACTUALIZARE - intrebat despre impactul digitalizarii pe piata muncii, actualul presedinte spune ca este preocupat de aceasta problema, precizand ca a inceput discutiile cu guvernul pe aceasta tema. ---- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca discuta permanent cu presedintele francez Emmanuel Macron despre securitatea nationala. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis precizeaza faptul ca sectia speciala din Justitie trebuie desfiintata, in urma consultarii cu specialistii. --- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca va moderniza si sectorul apararii. ---- Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

Klaus Iohannis, despre motivele pentru care a tacut in fata abuzurilor din Justitiei: Ele trebuie lamurite in CSM

Presedintele Klaus Iohannis a evitat marti, in dezbaterea de la BCU, sa raspunda direct la intrebarea jurnalistului Antena 3, Radu Tudor, pe tema tacerii in fata abuzurilor din justitie. Ati atins o.

Klaus Iohannis: Sunt clar pentru alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Bistrita-Nasaud, ca sustine alegerea primarilor in doua tururi, deoarece astfel comunitatile au o sansa reala sa aleaga cea mai buna persoana pentru functie.

Klaus Iohannis: Sunt clar pentru alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Bistrita, ca este pentru alegerea primarilor in doua tururi, dar ca este nevoie de discutii politice in Parlament pe aceasta.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )