Libnet.ro
UNICEF

17:15

MARIUS BUDAI: Se vor gasi solutii pentru plata salariilor angajatilor din ministerele fara titulari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARIUS BUDAI: Se vor gasi solutii pentru plata salariilor angajatilor din ministerele fara titulari

Ministrul Muncii, Marius Budai, sustine ca guvernul condus de Viorica Dancila va merge in fata Parlamentului si va primi votul de incredere. continuă pe Ziarul Bursa

PSD cauta solutii pentru iesirea din criza politica

Liderii PSD au programat, pentru astazi, o noua sedinta a Comitetului Executiv National, din cauza situatiei privind guvernarea. Surse din cadrul CEx sustin ca vor fi dezbatute mai multe solutii pentru deblocarea activitatii Executivului, in urma deciziei presedintelui Klaus Iohannis de respingere a numirii ministrilor interimari pentru posturile ramase vacante din cauza iesirii de la Guvernare a partenerilor din ALDE.

Raluca Turcan, despre intarzierile la plata salariilor: Guvernul nu este functional, din vina exclusiva a Vioricai Dancila

Vicepresedintele PNL , Raluca Turcan, o acuza pe Viorica Dancila de intarzierea platii salariilor angajatiilor de la portofoliile care au apartinut ALDE, pana la ruperea aliantei. Liderul liberal spune.

Americanii de la Vertiv identifica solutii pentru a imbunatati infrastructura IT din spitale

Cu toate ca spitalele si retelele medicale fac demersuri pentru a actualiza sistemele IT si infrastructura acestora, exista insa segmente trecute cu vederea care, dezvoltate prin investitii, pot aduce beneficii importante. Americanii de la Vertiv.

Suma pentru voucherele de vacanta ar putea creste substantial. Cati bani vor primi romanii pentru aceste tichete

Vesti bune pentru romani! Voucherele de vacanta pentru bugetari ar putea avea o valoarea mult mai mare. Un alt lucru imbucurator este ca banii vor intra direct pe card, nerisipind astfel, in mod inutil, hartia. Care este suma majorata pentru cei care aleg sa mearga in vacanta in extrasezon? Suma pentru voucherele de vacanta s-ar .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )