Libnet.ro
UNICEF

14:00

Marius Copil, eliminat de Guido Pella in primul tur la Wimbledon

Adevărul Adevărul,
Marius Copil, eliminat de Guido Pella in primul tur la Wimbledon

Jucatorul Marius Copil, locul 88 ATP, a fost invins, luni, in primul tur al turneului de la Wimbledon, al treilea grand slam al anului. continuă pe Adevărul

Wimbledon: Tabloul masculin de simplu - Marius Copil il va intalni pe Guido Pella in primul tur

Tenismanul roman Marius Copil il va intalni pe argentinianul Guido Pella, cap de serie numarul 26, in prima runda a turneului de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului, potrivit tragerii la sorti efectuate vineri.

Wimbledon: Marius Copil, eliminat in primul tur de Guido Pella

Marius Copil 88 ATP) a fost eliminat inca din primul tur al Grand Slam-ului de la Wimbledon. Romanul a fost invins de Guido Pella Argentina), scor 7-611), 5-7, 6-3, 6-4, dupa doua ore si 54 de minute de joc.

Halep, Buzarnescu si Copil joaca, luni, in primul tur la Wimbledon. Orele la care vor incepe meciurile

Simona Halep, locul 7 WTA, va evolua, luni, in premiera, cu Aliaksandra Sasnovici din Belarus, locul 37 WTA, in primul tur al turneului de la Wimbeldon.

Cu cine joaca Simona Halep in primul tur de la Wimbledon 2019

Simona Halep, 27 de ani, numarul 7 WTA, va juca in primul tur de la Wimbledon 2019 cu Aliaksandra Sasnovich, 25 de ani, numarul 37 WTA. Cele doua se vor intalni azi, de la ora 15:00. Simona Halep va juca in primul tur de la Wimbledon 2019 cu Aliaksandra Sasnovich, azi, de la 15:00 Simona .

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Aliaksandra Sasnovich din primul tur al Wimbledon 2019

Simona Halep, numarul 7 WTA, va intra in aventura din primul tur al Wimbledon 2019 alaturi de Aliaksandra Sasnovich, numarul 37 WTA, luni, de la ora Romaniei 15:00. Tara noastra are parte de o reprezentare numeroasa pe tabloul feminin de la Wimbledon. Cine transmite la TV meciul Simonei Halep Aliaksandra Sasnovich Cele mai dificile .

Wimbledon: Simona Halep, Mihaela Buzarnescu si Marius Copil debuteaza luni

Primele partide de la Wimbledon vor avea loc luni, zi in care vor putea fi vazuti la treaba trei dintre sportivii romani prezenti la Londra. Marius Copil va debuta contra argentinianului Guido Pella, iar pe tabloul de simplu feminin vor evolua Simona Halep favorita 7) si Mihaela Buzarnescu 47 WTA).

Cutremur in lumea tenisului. O jucatoare de doar 15 ani a spulberat o legenda in primul tur la Wimbledon VIDEO

Americanca Cori Coco Gauff, de doar 15 ani, 15 ANI! a reusit o performanta istorica dupa ce a eliminat-o in turul I pe Venus Williams in doua seturi identice: 6-4, 6-4. Gauff a primit o invitatie sa.

Wimbledon: Adversarele jucatoarelor din Romania in primul tur - Simona Halep, duel cu Aliaksandra Sasnovich

Jucatoarele din Romania si-au aflat vineri adversarele din primul tur de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Cap de serie numarul 7, Simona Halep va debuta impotriva Aliaksandrei Sasnovich Belarus, 37 WTA). Daca va trece de primul tur, fostul lider mondial o va intalni pe invingatoarea partidei dintre Mihaela Buzarnescu 47 WTA) si Jessica Pegula SUA, 74 WTA).

Naomi Osaka, eliminata in primul tur la Wimbledon

Simona Halep a scapat de una dintre cele mai incomode adversare de la Wimbledon, japoneza Naomi Osaka.

Asa am trait Simona Halep in primul tur la Wimbledon

Simona Halep a debutat, luni, la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Slem al anului in tenis. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.218 seconds )