Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marius Copil a pierdut DRAMATIC finala de la Basel. Romanul a luptat FANTASTIC cu legendarul Roger Federer. Discursul emotionant tinut dupa meci (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Marius Copil a pierdut DRAMATIC finala de la Basel. Romanul a luptat FANTASTIC cu legendarul Roger Federer. Discursul emotionant tinut dupa meci (FOTO, VIDEO)

UPDATE 19:00 Marius Copil a tinut un discurs emotionant dupa meciul pierdut in finala turneului de la Basel in fata lui Roger Federer. Tenismenul roman, care a avut lacrimi in ochi in momentul premierii, a. continuă pe B1

Marius Copil a pierdut DRAMATIC finala de la Basel. Romanul a luptat FANTASTIC cu legendarul Roger Federer (FOTO, VIDEO)

UPDATE 19:00 Marius Copil a tinut un discurs emotionant dupa meciul pierdut in finala turneului de la Basel in fata lui Roger Federer. Tenismenul roman, care a avut lacrimi in ochi in momentul premierii, a.

Discursul lui Marius Copil a starnit hohote de ras la Basel. Ce a declarat romanul

Marius Copil, locul 93 ATP, venit din calificari, a fost invins, cu 7-6 5), 6-4, de elvetianul Roger Federer, locul 3 ATP si cap de serie numarul 1, in finala turneului de 500 de puncte de la Basel.

Marius Copil in semifinale la Basel

Jucatorul Marius Copil s-a calificat, vineri dupa-amiaza, in careul de asi la turneul ATP 500 de la Basel, competitie unde Roger Federer face figura de principal favorit.

Rezultat istoric! Marius Copil in finala turneului de la Basel

Performanta uluitoare reusita de Marius Copil, jucator calificat in finala turneului ATP 500 de la Basel.

Marius Copil a pierdut finala de la Basel, in fata lui Roger Federer, dupa un meci cu scor strans

Tenismanul roman Marius Copil a fost invins in doua seturi, 7-6 7/5), 6-4, de elvetianul Roger Federer, duminica, in finala turneului ATP 500 de la Basel Elvetia), dotat cu premii totale de 1.

Marius Copil continua sa scrie istorie la Basel! L-a eliminat pe numarul 5 mondial in semifinale si l-ar putea intalni pe Federer in meciul pentru trofeu

Marius Copil locul 93 ATP) isi continua evolutia exceptionala de la Basel, romanul reusind sa se califice in finala competitiei elvetiene dupa o noua victorie impresionanta. El a trecut sambata de.

Marius Copil: Ce meci! Finala la Basel cu Roger Federer. Una dintre cele mai frumoase zile din viata mea

Tenismanul Marius Copil a declarat ca victoria cu Aleksandr Zverev este una dintre cele mai frumoase din viata lui, el fiind incantat ca adversarul din finala de la Basel va fi Roger Federer.

UPDATE // Marius Copil, PERFORMANTA de VIS la Basel! Va juca FINALA cu Roger Federer, dupa ce l-a invins pe numarul 5 mondial

UPDATE 19:45: Marius Copil va juca finala turneului de la Basel impotriva marelui campion elvetian Roger Federer. Fedex s-a impus lejer in fata rusului Daniil Medvedev, in doua seturi, cu scorul de 6-1,.

ATP Basel: Marius Copil s-a calificat n semifinale/ Parcursul fara set pierdut si duelul cu Alexander Zverev

Marius Copil s-a calificat in semifinalele turneului de la Basel, dupa ce l-a invins in doua seturi pe americanul Taylor Fritz, scor 7-66), 7-5. Romanul a avut nevoie de o ora si 55 de minute pentru a-l invinge pe locul 57 ATP. in semifinale, Marius il va intalni pe Alexander Zverev locul 5 ATP), dupa ce in calificari a trecut de fratele sau Mischa.

ATP Basel: Marius Copil s-a calificat n semifinale/ Parcurs fara set pierdut

Marius Copil s-a calificat in semifinalele turneului de la Basel, dupa ce l-a invins in doua seturi pe americanul Taylor Fritz, scor 7-66), 7-5. Romanul a avut nevoie de o ora si 55 de minute pentru a-l invinge pe locul 57 ATP.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )