Libnet.ro
UNICEF

20:45

Marius Elisei a recunoscut infidelitatea! Primele declaratii despre aventura cu un celebru transsexual

Playtech Playtech,
Marius Elisei a recunoscut infidelitatea! Primele declaratii despre aventura cu un celebru transsexual

Marius Elisei a recunoscut discutia purtata cu un transsexual renumit, pe nume Delia Rexha si a acceptat sa vorbeasca despre acest subiect. Va reamintim ca el si Oana Roman au decis sa-si mai acorde o sansa, dupa ce vedeta si-a anuntat separarea. Marius Elisei a recunoscut infidelitatea! Marius Elisei a fost contactat telefonic, dupa ce . continuă pe Playtech

Ce dezvaluiri uluitoare face transsexualul Delia Rexha despre Marius Elisei. Ce i-a aratat intr-o filmare sotul Oanei Roman

Scandalul momentului in showbiz. Transsexualul Delia Rexha dezvaluie tot ce s-ar fi intamplat intre ea si Marius Elisei. Ce i-a aratat intr-o filmare sotul Oanei Elisei? Transsexualul Delia Rexha, dezvaluiri despre Marius Elisei Marius Elisei, sotul Oanei Roman, a intrat intr-un mare scandal in care este implicat si transsexualul Delia Rexha, fosta iubita a lui .

Scandalul care zguduie showbiz-ul! Oana Roman, inselata de Marius Elisei cu un transsexual celebru de la noi

La finalul anului trecut, fiica fostului premier Petre Roman a surprins pe toata lumea cu decizia de a divorta. Desi au revenit la sentimente mai bune, motivul disputei abia acum ar fi iesit la iveala. Scandalul care zguduie showbiz-ul Se pare ca, potrivit cancan. ro, partenerul de viata al Oanei Roman ar fi fost surprins pe .

Un avion cu 110 pasageri s-a prabusit in Afganistan. Primele informatii despre accidentul aviatic

Un accident aviatic s-a produs azi in regiunea Ghazni, la sud-vest de Kabul, Afganistan. Ce a declarat un oficial pentru media locala despre accidentul in cauza. Ce s-a intamplat cu aeronava? Pana acum, nu se stie nimic despre victime. Accident aviatic in Afganistan: Un avion cu 110 de pasageri s-a prabusit Un avion cu 110 .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )