Libnet.ro
UNICEF

00:07

Marius Moga, mesaj pentru Adrian Despot, inlocuitorul sau de la Vocea Romaniei: Nu se putea gasi un om mai valoros si mai respectat VIDEO

Adevărul Adevărul,
Marius Moga, mesaj pentru Adrian Despot, inlocuitorul sau de la Vocea Romaniei: Nu se putea gasi un om mai valoros si mai respectat VIDEO

Marius Moga a trimis un mesaj de sustinere pentru Adrian Despot, cel care il va inlocui in viitorul sezon Vocea Romaniei. Moga spune ca Despot e alegerea perfecta pentru show. continuă pe Adevărul

Adrian Despot ii ia locul lui Marius Moga la Vocea Romaniei

Adrian Despot a semnat cu Pro TV si este noul antrenor de la Vocea Romaniei. Liderul trupei Vita de Vie ia ia locul astfel lui Marius Moga in echipa juriului emisiunii.

Adrian Despot este noul antrenor Vocea Romaniei, in locul lui Marius Moga

Adrian Despot, unul dintre cei mai apreciati muzicieni si producatori din Romania, se alatura echipei Vocea Romaniei in calitate de antrenor, inlocuindu-l pe Marius Moga, care va ramane antrenor la Vocea Romaniei Junior.

Adrian Despot il va inlocui pe Marius Moga in juriul Vocea Romaniei: primele declaratii ale celor doi

Adrian Despot se alatura juriului emisiunii Vocea Romaniei, unde il va inlocui pe Marius Moga, care a decis sa se dedice unui alt proiect, tot la Pro TV.

Marius Moga, SCHIMBAT de la Vocea Romaniei. BOMBA! Cine l-a inlocuit (FOTO)

Veste bomba pentru fanii Vocea Romaniei. Marius Moga nu va mai fi antrenor in aceasta emisiune. Juratul va fi inlocuit cu Adrian Despot. Aceasta schimbare nu are loc ca urmare a.

Cine ii ia locul lui Marius Moga in fotoliul de antrenor de la Vocea Romaniei

Unul dintre cei mai apreciati muzicieni si producatori din Romania se alatura echipei Vocea Romaniei in calitate de antrenor, inlocuindu-l pe Marius Moga, care va ramane antrenor la Vocea Romaniei Junior.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )