Libnet.ro
UNICEF

19:00

Marius Necula a demisionat din PDL si va candida la alegeri pe listele PP-DD.

România Liberă România Liberă,
Marius Necula a demisionat din PDL si va candida la alegeri pe listele PP-DD.

Senatorul Marius Necula a declarat luni, ca a demisionat din PDL si ca va candida la alegerile parlamentare pe listele PP-DD, in judetul Braila, informeaza Agerpres. Ma stiu de mai multa vreme cu jurnalistul Sorin Ovidiu Balan si acesta mi-a facut aceasta propunere, sa candidez la Braila. Am tot ezitat. Am spus nu in prima faza. Nu am fost hotarat pana acum, dar voi candida pe listele PPDD, tot pentru un mandat de senator, in judetul Braila, a spus Necula. El a precizat ca, desi regreta . continuă pe România Liberă

Senatorul Marius Necula a demisionat din PDL si va candida la alegeri pe listele PP-DD

Senatorul Marius Necula a declarat luni, pentru Agerpres, ca a demisionat din PDL si ca va candida la alegerile parlamentare pe listele PP-DD, in judetul Braila. Ma stiu de mai multa vreme cu jurnalistul Sorin Ovidiu Balan si acesta mi-a facut aceasta propunere, sa candidez la Braila. Am tot ezitat. Am spus 'nu' in prima faza. Nu am fost hotarat pana acum, dar voi candida pe listele PP-DD, tot pentru un mandat de senator, in judetul Braila, a spus Necula.

Maria Stavrositu a demisionat din PDL si va candida ca independent la alegerile din decembrie

Deputatul PDL Maria Stavrositu a demisionat, vineri, din PDL, si a anuntat ulterior ca va candida ca independent la viitoare alegeri parlamentare planificate pentru 9 decembrie. Aceasta si-a justificat.

Deputatul Viorel Carare, noul presedinte al PPDD Vaslui la scurt timp dupa ce a demisionat din PDL

Deputatul Viorel Carare, demisionar din PDL, a fost numit presedinte interimar al organizatiei judetene Vaslui a PPDD Vaslui, acesta urmand sa candideze pentru un nou mandat de parlamentar din partea din.

Maria Stavrositu isi anunta demisia din PDL si candideaza ca independent la parlamentare.

Deputatul PDL de Constanta Maria Stavrositu a demisionat din partid, vineri, intrucat nu se regaseste pe listele de candidati ARD la parlamentare, aflandu-se in conflict cu conducerea filialei judetene, totodata anuntand ca va candida ca independent si ca odata cu ea 118 persoane au plecat din PDL, potrivit Mediafax. Maria Stavrositu spune ca este nemultumita ca nu s-a respectat o decizie a Biroului Permanent National din luna februarie a acestui an, potrivit careia ca actualii parlamentari ai .

Maria Stavrositu a demisionat din PDL si candideaza ca independent

Deputatul PDL de Constanta Maria Stavrositu a demisionat din partid, vineri, intrucat nu se regaseste pe listele de candidati ARD la parlamentare, aflandu-se in conflict cu conducerea filialei judetene, totodata anuntand ca va candida ca independent si ca odata cu ea 118 persoane au plecat din PDL.

De ce a demisionat deputatul Maria Stavrositu din PDL. Vezi ce acuzatii ii aduce lui Vasile Blaga

Deputatul PDL de Constanta Maria Stavrositu a demisionat vineri din PDL pentru ca nu a fost sustinuta pentru un nou mandat de parlamentar. Stavrositu acuza organizatia PDL Constanta dar si pe presedintele PDL, Vasile Blaga ca au exclus candidatura sa la alegerile parlamentare contrar deciziei BP al PDL din februarie conform careia ca actualii parlamentari ai PDL vor candida in colegiile pe care le-au castigat in 2008. Stavrositu a anuntat ca va candida ca independent dar in acelasi timp va semna un parteneriat cu partidul lui Dan Diaconescu.

Ponta: Blaga mai avea putin si iesea din harta, candida in Serbia. Doamna Udrea - pe la Cernauti

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca PDL s-a opus schimbarii sistemului electoral, desi USL a dorit sa stabileasca unul nou si corect, si ca, in conditiile actuale, liderul PDL Vasile Blaga .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )