Libnet.ro
UNICEF

07:15

Marius Necula, prim-vicepresedintele Partidului Ecologist Roman: Din pacate, COVID-ul a capatat culoare politica. Daca nu am fi avut alegerile locale si alegerile parlamentare in acest an, lucrurile ar fi fost mult mai simple (VIDEO)

B1 B1,
Marius Necula, prim-vicepresedintele Partidului Ecologist Roman: Din pacate, COVID-ul a capatat culoare politica. Daca nu am fi avut alegerile locale si alegerile parlamentare in acest an, lucrurile ar fi fost mult mai simple (VIDEO)

Marius Necula, prim-vicepresedintele Partidului Ecologist Roman PER), a declarat vineri, intr-o interventie in cadrul Stirilor B1 TV, ca in contextul crizei sanitare provocate de pandemia de coronavirus,. continuă pe B1

Marius Necula (PER): Partidul Ecologist Roman a reusit sa impuna pe agenda Guvernului Orban proiectul Bani pentru Firme, respectiv IMM Leasing

Partidul Ecologist Roman PER) a reusit sa impuna pe agenda Guvernului Orban proiectul Bani pentru Firme, respectiv IMM Leasing, sustine Marius Necula, prim-vicepresedintele formatiunii. Partidul.

Alice Simona Man, prim-vicepresedintele Partidului Ecologist Roman: Adrian Ionel probabil ca a fost numit tot politic la sefia Unifarm. Totusi, beneficiaza de prezumtia de nevinovatie (VIDEO)

Alice Simona Man, prim-vicepresedintele Partidului Ecologist Roman PER), este de parere ca numirea lui Adrian Ionel in functia de director general al Unifarm calitate din care, intre timp, a fost suspendat .

Pro TV, intr-un mesaj public: Cativa angajati au fost confirmati, din pacate, ca fiind infectati cu COVID-19

Pro TV admite intr-un mesaj public ca exista cazuri de infectare cu Covid-19 printre angajati. in cursul acestei saptamani, cativa angajati au fost confirmati, din pacate, ca fiind infectati cu COVID-19. Colegii nostri urmeaza cu strictete recomandarile autoritatilor si ale specialistilor, arata mesajul publicat pe protv. ro si citat de Pagina de media.

Copiii vin ca scrisorile, nu stii cand te trezesti cu un plic in cutia postala. Romania este din pacate in fruntea listei europene la capitolul copiilor-parinti

Copiii vin ca scrisorile, nu stii cand te trezesti cu un plic in cutia postala. Eu habar n-am avut pana in luna a sasea ca sunt insarcinata. Ma simteam rau si m-am dus la medic. Acolo am aflat ca voi avea un copil, spune Alina, o tanara mama de doar 16 ani. Alina are noroc: parintii au inteles situatia si au decis s-o sprijine. La fel si cei de la scoala la care invata. Tatal copilului a ramas insa marele secret pe care Aline nu vrea in ruptul capului sa-l dezvaluie. Romania este din pacate in fruntea listei europene la capitolul copiilor-parinti, adica a adolescentelor care aduc pe lume alti copii.

Nu exista pacient asimptomatic: cel mai crunt avertisment al unui medic roman din linia intai

Florin Rosu este medic ATI si seful sectiei de Terapie Intensiva a Spitalului de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi. intr-un interviu acordat celor de la Hotnews, a explicat cum.

in plin secol digital, un tanar roman din trei se angajeaza in agricultura. Al doilea sector preferat e comertul. Expert: Nu conteaza ce calificari ai, daca nu poti ocupa un job care sa solicite acele calificari

Unul din trei tineri romani de sub 25 de ani prefera sa lucreze in agricultura. Urmatoarea profesie pentru care au optat e comertul si pe locul al treilea, industria prelucratoare, arata datele pe 2019 ale Institutului National de Statistica, consultate de HotNews. Asta este vestea proasta. Cea si mai proasta este ca, potrivit proiectiilor Comisiei Europene, aceste activitati ar putea fi cele care vor angaja cel mai mult si in urmatorii 10 ani. Vezi in text care sunt domeniile care vor genera noi locuri de munca si ce spun expertii pe piata muncii despre aceasta anomalie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,5606 seconds )