Libnet.ro
UNICEF

22:31

Marius Sumudica revine in Turcia. E oficial, a dat lovitura la inceput de 2021

Playtech Playtech,
Marius Sumudica revine in Turcia. E oficial, a dat lovitura la inceput de 2021

Marius Sumudica se bucura de un inceput de an fantastic. Antrenorul roman s-a inteles deja cu o mare echipa. Cariera lui mai bifeaza inca un succes enorm! Detalii despre lovitura pe care a dat-o sportivul recent. Marius Sumudica e pe val! Antrenorul a dat din nou lovitura Marius Sumudica nu pierde deloc timpul! Celebrul si . continuă pe Playtech

VIDEO Dan Petrescu, invins la debut de fosta echipa a lui Marius Sumudica - Alexandru Maxim a dat lovitura decisiva

Dan Petrescu a debutat cu o infrangere la Kayserispor. La prima partida fara Marius Sumudica pe banca tehnica, Gaziantep s-a impus acasa, scor 2-1, si a revenit pe podium in campionatul Turciei.

Dacia a dat lovitura la inceput de an. Anuntul din Marea Britanie

Dacia da o noua lovitura la inceputul acestui an. Un model de Dacia a fost clasificat masina anului 2021 in Marea Britanie. Ce au scris jurnalistii revistei de specialitate care a facut clasamentul despre automobilul campion. Dacia a dat lovitura la inceput de an Clasamentul a fost facut de revista britanica de specialitate What Car.

Marius Sumudica si-a gasit echipa (presa turca) - Va fi rival la retrogradare cu Dan Petrescu

Demis recent de la Gaziantep, Marius Sumudica si-a gasit echipa, tehnicianul roman urmand sa antreneze tot in Super Lig, dupa cum informeaza presa din Turcia. Sumi va fi rival la salvarea de la retrogradare cu Dan Petrescu.

Ce spune Marius Sumudica despre noua echipa: imi plac provocarile

Marius Sumudica a confirmat informatiile prezentate de presa turca, tehnicianul roman urmand sa semneze un contract valabil pentru un an si jumatate cu Rizespor. Am schimbat echipa si locul din clasament, dar imi plac provocarile, a precizat Sumudica.

Marius Sumudica a semnat cu noua echipa, Rizespor! Primul meci il joaca impotriva fostei echipe, Gaziantep

Marius Sumudica ramane in Turcia. Nu se mai intoarce la Gaziantep, dar va avea o noua mare provocare: salvarea de la retrogradare a celor de la Rizespor. Antrenorul roman a semnat un contract valabil.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )