Libnet.ro
UNICEF

20:31

Mark Esper a fost nominalizat oficial pentru functia de secretar al Apararii de Casa Alba

Hotnews Hotnews,
 Mark Esper a fost nominalizat oficial pentru functia de secretar al Apararii de Casa Alba

Mark Esper a fost nominalizat luni in mod oficial pentru ocuparea functiei de secretar al Apararii de catre Casa Alba, un rol pe care il exercita in calitate de interimar inca de luna trecuta, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

Europarlamentar: Laura Kovesi este candidatul Parlamentului European pentru functia de procuror-sef UE si asta se aplica si in noua legislatura

Procuroarea romanca Laura Kovesi este sustinuta in continuare de Parlamentul European pentru functia de procuror-sef european, iar acest lucru nu se poate schimba de la legislatura trecuta la cea prezenta a forului UE, a declarat, pentru HotNews. ro, europarlamentarul Siegfried Muresan, de la PNL si PPE. UPDATE Dacian Ciolos: Franta o va sustine pe Laura Codruta Kovesi la sefia Parchetului european .

Cine este Nicolae Moga, propunerea PSD pentru functia de ministru de Interne

Senatorul Nicolae Moga este propunerea PSD pentru functia de ministru de Interne dupa ce Carmen Dan si-a dat demisia din functie. in varsta de 61 de ani, Moga este de profesie inginer, absolvent al Colegiului.

Cine este Ramona Manescu, propunerea ALDE pentru functia de ministru de Externe

Ramona Manescu este propunerea ALDE pentru functia de ministru de Externe, dupa ce partidul lui Calin Popescu Tariceanu a decis sa-i retraga sprijinul politic lui Teodor Melescanu. in varsta de 46 de .

Dupa trei incercari, PRO TV are un juriu oficial pentru MasterChef. Unul dintre jurati vine de la Antena 1

Dupa trei incercari, show-ul culinar MasterChef, de la Pro TV, are un juriu oficial. Surpriza este mare, caci unul dintre jurati vine de la Antena 1. Pro TV are un juriu oficial pentru MasterChef MasterChef Romania este versiunea romana a concursului de gatit MasterChef. Show-ul este destinat tuturor amatorilor in arta gatitului. Primul sezon al .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )