Libnet.ro
UNICEF

11:00

Mark Zuckerberg, acuzat de abuz de putere dupa ce Facebook a sters o poza celebra din Razboiul din Vietnam

Adevărul Adevărul,
Mark Zuckerberg, acuzat de abuz de putere dupa ce Facebook a sters o poza celebra din Razboiul din Vietnam

Cel mai mare ziar al Norvegiei a publicat pe prima pagina o scrisoare deschisa adresata CEO-ului Facebook, Mark Zuckerberg, prin care blameaza decizia companiei de a cenzura o fotografie celebra facuta in timpul Razboiului din Vietnam si ii cere sa isi recunoasca si sa isi respecte rolul de cel mai puternic editor al lumii, informeaza The Guardian. continuă pe Adevărul

Mark Zuckerberg, acuzat de abuz de putere dupa ce Facebook a sters o poza celebra din Razboiul din Vietnam (FOTO)

Mark Zuckerberg este acuzat de abuz de putere dupa ce Facebook a sters o celebra fotografie facuta in timpul Razboiului din Vietnam. Cel mai mare ziar al Norvegiei a publicat pe prima pagina o scrisoare.

Mark Zuckerberg, acuzat ca abuzeaza de putere, dupa ce Facebook a sters o fotografie celebra

Cel mai mare ziar din Norvegia a pornit un razboi cu Mark Zuckeberg, dupa ce Facebook a decis sa cenzureze si sa stearga o postare ilustrata cu celebra poza a fetitei napalm, devenita simbol al.

Mark Zuckerberg, acuzat de abuz de putere pentru cenzurarea unei fotografii istorice

Noua moda in disputele iscate intre persoanele publice e reprezentata de scrisorile deschise. Era o chestiune de timp pana cand ajungea asa ceva si la Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook. Cea mai mare publicatie norvegiana, Aftenposten, i-a adresat o scrisoare lui Zuckerberg, blamandu-l pentru cenzurarea unei fotografii istorice din timpul razboiului din Vietnam. Este vorba despre [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )