Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mark Zuckerberg: in cinci ani, mare parte din Facebook va fi video

B1 B1,
Mark Zuckerberg: in cinci ani, mare parte din Facebook va fi video

Continutul video va creste enorm pe Facebook in urmatorii cinci ani, a afirmat Mark Zuckerberg, fondatorul retelei de socializare, la o intalnire cu userii la sediul din Menlo Park California, potrivit. continuă pe B1

Cum vede Mark Zuckerberg viitorul video al Facebook si de ce utilizatorii au fost fortati sa descarce aplicatia Messenger

Continutul video va creste enorm pe Facebook in urmatorii cinci ani, a spus fondatorul Mark Zuckerberg la o intalnire cu userii la sediul din Menlo Park, California, unde miliardarul a fost pus si in fata intrebarilor unor utilizatori nemultumiti. El a explicat de ce toata lumea a fost obligata sa descarce aplicatia Messenger pe mobil si de ce in News Feed se vad atat de putine postari din paginile companiilor.

La cum arata din spate, merita iubita de sot si dupa cinci ani

Si vedetele pot fi fericite in dragoste. O demonstreaza cel mai bine o cantareata de 39 de ani, care dupa cinci ani de mariaj inca mai are parte de afectiunea sotului chiar si in public.

Distribuitorii de energie pot pastra o parte din castigul de eficienta

ANRE reglementatorul pietei de energie) a modificat metodologia de tarifare pentru serviciul de distributie a electricitatii, astfel incat operatorii pot pastra 25% din castigul de eficienta pe nivelurile de inalta si medie tensiune, respectiv 50% pentru nivelul de joasa tensiune.

FOTO: Cantareste cat un Airbus A380. Cum arata cel mai mare CAMION din lume, fabricat in BELARUS

Campioanele BelAZ sunt fabricate in Belarus, insa au fost produse, initial, in Uniunea Sovietica. Cele mai mari camioane din lume sunt folosite pentru a transporta cantitati uriase de minereuri.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )