Libnet.ro
UNICEF

15:31

Mark Zuckerberg conduce detasat un top al celor mai bogati tineri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mark Zuckerberg conduce detasat un top al celor mai bogati tineri

Marck Zuckerberg conduce detasat un top al celor mai bogati 20 de tineri cu varste de pana la 35 de ani, realizat de firma de consultanta Wealth-X, din care reiese ca noua dintre acestia si-au construit singuri averile, iar alti patru au inmultit banii mosteniti. continuă pe Ziarul Bursa

Mark Zuckerberg conduce detasat un top al celor mai bogati tineri cu varste de pana la 35 de ani

Mark Zuckerberg conduce detasat un top al celor mai bogati 20 de tineri cu varste de pana la 35 de ani realizat de firma de consultanta Wealth-X, din care reiese ca noua dintre acestia si-au construit singuri averile, iar alti patru au inmultit banii.

Topul celor mai bogati tineri cu cu varste de pana la 35 de ani

Marck Zuckerberg conduce detasat un top al celor mai bogati 20 de tineri cu varste de pana la 35 de ani.

Cine este cel mai bogat tanar din lume

Marck Zuckerberg conduce detasat un top al celor mai bogati 20 de tineri cu varste de pana la 35 de ani realizat de firma de consultanta Wealth-X, din care reiese ca noua dintre acestia si-au construit singuri.

Secretele chipului gigantic al lui Decebal de pe malul Dunarii. Colosul se afla in topul celor mai mari statui din lume

Statuia lui Decebal, sculptata in munte si inalta de 42 de metri, i-a facut pe jurnalistii de la Business Insider sa o plaseze in top cinci al celor mai mari statui din lume, alaturi de Statuia Libertatii, Colosul din Roodos, Budhha din Myanmar si Cristos Mantuitorul din Rio de Janeiro.

Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor, competitia celor mai bune 8 jucatoare ale anului 2015

Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat la Turneul Campioanelor, competitia la care participa cele mai bune 8 jucatoare ale anului 2015, cu doua luni inainte de turneul de la Singapore, scrie Digi.

Ilan Sor le va oferi 5.000 de lei celor mai buni elevi din Orhei

Cei mai buni elevi din orasul Orhei vor fi recompensati cu 5. 000 de lei de catre primarul orasului, Ilan Sor. Astfel, absolventii claselor a 9 si a 12, care vor obtine cele mai bune rezultate la final de an, vor avea parte de un premiu banesc din partea fundatiei de caritate Miron Sor.

Vezi aici topul celor mai zgarciti europeni

Francezii lasa cele mai mici bacsisuri cand viziteaza tari straine, potrivit unui studiu realizat de compania de asigurari Direct Line, scrie 20minutes. ch. Firma britanica a ajuns la aceasta concluzie pe baza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2208 seconds )