Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mark Zuckerberg: Provocarea mea pentru 2015 este sa citesc o carte noua la fiecare doua saptamani

Hotnews Hotnews,
 Mark Zuckerberg: Provocarea mea pentru 2015 este sa citesc o carte noua la fiecare doua saptamani

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, a anuntat ca provocarea sa pentru 2015 este sa citeasca o carte noua la fiecare doua saptamani, prin acest demers fiind interesat mai ales sa invete lucruri noi despre diferite culturi, credinte, istorii si tehnologii. continuă pe Hotnews

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook: in 2015, vreau sa citesc o carte la doua saptamani

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, are obiceiul, la fiecare inceput de an, sa faca publica provocarea sa pentru anul care urmeaza. Astfel, Zuckerberg a anuntat, prin intermediul unui mesaj postat pe.

Mark Zuckerberg a anuntat care este provocarea sa pentru anul 2015

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, a anuntat ca provocarea sa pentru 2015 este sa citeasca o carte noua la fiecare doua saptamani, prin acest demers fiind interesat mai ales sa invete lucruri noi despre.

Ce planuri are Zuckerberg pentru 2015

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, anunta la inceputul fiecarui an care este provocarea sa pentru anul care urmeaza si care trebuie sa il ajute sa invete ceva despre lumea inconjuratoare si sa ii extinda perspectiva dincolo de activitatea sa la Facebook. Pentru 2015, Zuckerberg si-a propus sa citeasca o carte noua la fiecare doua saptamani deoarece doar asa poate invata lucruri noi despre diferite culturi, credinte, istorie si tehnologie.

Primul nou-nascut din 2015 este un baietel, la Maternitatea din Botosani

Primul copil nascut in 2015 este un baietel, informeaza BotosaniNews. ro. Nou-nascutul a venit pe lume la ora 1. 10, cantarind 3,59 kg, iar nasterea a fost inregistrata la Maternitatea din Botosani. Mama.

2015 este ultimul an in care mai pot fi absorbite fonduri europene din exercitiul financiar 2007-2013

2015 se poate transforma intr-un dezastru pentru tara noastra. Este ultimul an in care mai pot fi absorbite fonduri europene din exercitiul financiar 2007-2013 iar proiectele neterminate pot insemna bani dati.

Ce ne rezerva astrele pentru 2015. Horoscop cu Cristina Demetrescu

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat la Antena 3 horoscopul pe 2015 pentru toate cele douasprezece zodii. Aflati cum puteti progresa, la ce surprize va puteti astepta, ce este recomandat sa faceti si ce.

UPDATE. Ministrul pentru Energie: Este de nepermis ce se intampla in Carei

Ministrul pentru Energie, Andrei Gerea, a explicat ca situatia din Carei este de nepermis. De asemenea, oficialul a explicat ca va trimite Corpul de Control pentru a verifica situatia. Este o.

Ce isi doresc vedetele in noul an! Iata ce planuri au pentru 2015!

De la Anda Adam, Rona Hartner sau Alina Puscas si pana la Aurelian Temisan, Andrei Aradits ori Iuliana Luciu, afla ce isi doresc vedetele de la anul 2015! .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )