Libnet.ro
UNICEF

23:00

MARK ZUCKERBERG, pus la zid in Congresul American: MOMENTELE cheie din timpul AUDIERILOR

B1 B1,
MARK ZUCKERBERG, pus la zid in Congresul American: MOMENTELE cheie din timpul AUDIERILOR

Mark Zuckerberg a fost pus la zid in Congresul American. Senatorii l-au facut pe co-fondatorul Facebook sa transpire din greu in timp ce incerca sa gaseasca scuze pentru motivele pentru care a fost posibil ca un. continuă pe B1

Mark Zuckerberg, audiat in Congresul SUA in scandalul Cambridge Analytica: Facebook se lupta continuu cu Rusia

Facebook se lupta continuu cu operatori rusi care incearca sa ii exploateze platforma de socializare, a spus CEO-ul companiei, Mark Zuckerberg, marti, in timpul audierii sale la comisiile de Comert si Juridica ale Senatului american, scrie BBC.

Mark Zuckerberg, audiat in Congresul SUA in scandalul Cambridge Analytica: Este greseala mea si imi pare rau

CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg si-a asumat raspunderea fata de erorile retelei de socializare care au dus la scandalul Cambridge Analytica, marti, in timpul audierii sale la comisiile de Comert si Juridic ale Senatului american.

Mark Zuckerberg, audiat in Congresul SUA in scandalul Cambridge Analytica. Ce masuri va lua pentru a preveni repetarea unor greseli similare

CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg si-a asumat raspunderea fata de erorile retelei sociale care au dus la scandalul Cambridge Analytica, marti, in timpul audierii sale la comisiile de Comert si Juridic ale Senatului american.

LIVE Mark Zuckerberg da socoteala in fata Congresului American despre Cambridge Analytica

La aproximativ o luna dupa ce a izbucnit scandalul legat de Facebook si Cambridge Analytica, Mark Zuckerberg a fost chemat in fata Congresului Statelor Unite. Mark Zuckerberg este CEO-ul si fondatorul Facebook. Desi amploarea retelei de socializare a explodat in ultimii ani, principiile de baza pe care functioneaza platforma raman in continuarea cele definite de [].

Mark Zuckerberg este audiat din nou in Congresul american: Datele mele personale au fost afectate in scandalul Cambridge Analytica

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, este audiat pentru a doua zi consecutiv in Congresul american pe tema scandalului Cambridge Analytica. Zuckerberg a fost invitat de Congres sa raspunda unui nou sir de.

Mark Zuckerberg, audiat din nou in Congresul american: Datele mele personale au fost afectate in scandalul Cambridge Analytica

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, este audiat pentru a doua zi consecutiv in Congresul american pe tema scandalului Cambridge Analytica. Zuckerberg a fost invitat de Congres sa raspunda unui nou sir de.

Mark Zuckerberg da explicatii in Congresul american in scandalul Cambridge Analytica: Nu am avut o perspectiva a responsabilitatii suficient de larga, iar aceasta a fost o mare eroare

Mark Zuckerberg este audiat marti in Comisia pentru Afaceri Juridice din Senatul american in cadrul scandalului Cambridge Analytica. Zuckerberga declarat ca a fost o greseala faptul ca nu s-a.

Detaliul care a starnit controverse in online. Mark Zuckerberg, ironizat pentru ca a folosit un inaltator de scaun la audierea in Congresul american

Mark Zuckerberg a fost ironizat pe retelele sociale pentru ca a folosit un inaltator de scaun la audierea sa in Congresul american privind cazul Cambridge Analytica. in fotografiile realizate in timpul.

Mark Zuckerberg da socoteala: Mereu va fi un Facebook gratuit

Scandalul Facebook si Cambridge Analytical-a dus pe Mark Zuckerberg in fata Congresului Statelor Unite. El a vorbit si despre un Facebook pe bani. Mark Zuckerberg este CEO-ul si fondatorul Facebook. Desi amploarea retelei de socializare a explodat in ultimii ani, principiile de baza pe care functioneaza platforma raman in continuarea cele definite de Zuckerberg in [].

Problemele Facebook de care Mark Zuckerberg nu vrea sa vorbeasca

Mark Zuckerberg, seful Facebook, a fost in Congresul american ca sa vorbeasca despre probleme de dupa dezvaluirile despre Cambridge Analytica. Audierea a lasat mai multe intrebari decat raspunsuri. Mark Zuckerberg, fondatorul si directorul Facebook, a fost audiat vreme de cinci ore. La finalul acestei sederi in Congres, senzatia celor mai multi spectatori a fost ca senatorii [].

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )