Libnet.ro
UNICEF

14:45

Mark Zuckerberg refuza sa se prezinte in fata Parlamentului britanic in scandalul Cambridge Analytica

Antena3 Antena3,
Mark Zuckerberg refuza sa se prezinte in fata Parlamentului britanic in scandalul Cambridge Analytica

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, nu se va prezenta in fata comisiei parlamentare britanice pentru a da explicatii privind scandalul datelor personale colectate de reteaua de socializare. Aceasta informatie. continuă pe Antena3

Mark Zuckerberg refuza sa se prezinte in fata Parlamentului britanic

Co-fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a refuzat solicitarea Parlamentului britanic de a fi audiat in legatura cu scurgerea de date din scandalul Cambridge Analytica, scrie The Independent.

Mark Zuckerberg sfideaza Parlamentul britanic. Seful Facebook refuza sa fie audiat in scandalul Cambridge Analytica

Mark Zuckerberg, seful Facebook, a refuzat solicitarea Parlamentului britanic de a fi audiat in scandalul Cambridge Analytica cu privire la furtul datelor personale, anunta The Independent. Co-fondatorul Facebook .

Mark Zuckerberg se va prezenta in fata Congresului american pentru a da declaratii privind furtul de date personale din scandalul Cambridge Analytica

Dupa ce i s-a cerut in repetate randuri sa se prezine pentru a da explicatii privind scandalul Cambridge Analytica, fondarul Facebook, Mark Zuckerberg a anuntat ca s-a decis si se va prezenta in fata.

Facebook, nici o scuza pentru utilizatorii romani, in scandalul Cambridge Analytica: Mark Zuckerberg a cumparat spatii de publicitate in ziare pentru a se dezvinovati

Facebook a ajuns sa isi ceara scuze prin intermediul presei scrise in plin scandal al dezvaluirilor despre practicile Cambridge Analytica. Compania condusa de Mark Zuckerberg a cumparat spatii intregi de.

Mark Zuckerberg a cumparat pagini intregi de publicitate in presa britanica, pentru a-si cere scuze (FOTO)

Co-fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a cumparat spatiu publicitar in mai multe ziare din Marea Britanie, ca sa le ceara scuze utilizatorilor britanici pentru scurgerea de date din scandalul Cambridge.

Mark Zuckerberg si cere scuze n ziarele britanice pentru scurgerea de date, n urma scandalului Cambridge Analytica

Co-fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, le-a cerut scuze utilizatorilor britanici pentru scurgerea de date din scandalul Cambridge Analytica, intr-un articol publicitar care a aparut duminica in mai multe ziare britanice, scrie Politico.

Mark Zuckerberg isi cere scuze in ziarele britanice pentru scurgerea de date, in urma scandalului Cambridge Analytica

Co-fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, le-a cerut scuze utilizatorilor britanici pentru scurgerea de date din scandalul Cambridge Analytica intr-un articol publicitar care a aparut duminica in mai multe ziare britanice, scrie Politico.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )