Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mark Zuckerberg, in topul filantropilor americani pe 2013.

România Liberă România Liberă,
Mark Zuckerberg, in topul filantropilor americani pe 2013.

Mark Zuckerberg, cofondator si director executiv al retelei de socializare Facebook, ocupa primul loc in topul 50 al filantropilor americani pe 2013, cu donatii de aproape 1 miliard de dolari, informeaza Mediafax. Persoanele incluse in Topul 50 al filantropilor americani au donat anul trecut 7,7 miliarde de dolari, cu 4% mai mult decat in 2012, a anuntat, luni, The Chronicle of Philanthropy, publicatia care alcatuieste acest clasament. Donatorii aflati inca in viata, inclusi in top, au donat . continuă pe România Liberă

Mark Zuckerberg si sotia sa ocupa primul loc in clasamentul filantropilor americani

Cofondatorul retelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, ocupa alaturi de sotia sa, Priscilla Chan, primul loc in topul 50 al filantropilor americani pe 2013, cu donatii de aproape 1 miliard de dolari,.

Mark Zuckerberg este cel mai generos american al anului 2013: Fondatorul Facebook a donat 970 de milioane de dolari in actiuni ale companiei sale

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a fost, alaturi de sotia sa, cel mai generos american al anului 2013. Cei doi au donat anul trecut 970 de milioane de dolari in actiuni Facebook, banii ajungand la o firma non-.

Romanul care a dezvaluit tranzactiile imobiliare ale vecinului sau, Mark Zuckerberg

Alex Comsa, agent imobiliar din Palo Alto, a ales sa se mute, impreuna cu familia, la doi pasi de Mark Zuckerberg fondator Facebook), Tim Cook CEO Apple) si Marissa Mayer CEO Yahoo!) ca sa vanda mai usor resedinte de lux altor celebritati sau angajatilor lor.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )