Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marriott si Starwood creeaza cel mai mare lant hotelier din lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marriott si Starwood creeaza cel mai mare lant hotelier din lume

Marriott International Inc. din SUA a decis sa cumpere Starwood Hotels and Resorts Worldwide Inc. in cadrul unei tranzactii de 12,2 miliarde de dolari, in numerar si actiuni, care va da nastere celei mai mari companii hoteliere din lume. continuă pe Ziarul Bursa

Reactia amuzanta a pisicilor cand dau nas in nascu cel mai mare dusman: un castravete

In ultimele zile, o compilatie video cu pisici face furori pe retelele de socializare, fiind vizualizata de milioane de utilizatori. Videoclipul arata reactia amuzanta a felinelor in momentul in care dau nas in nas cu cel mai mare dusman: castravetele.

Academia Vasiliana de la Iasi, copia Academiei de la Kiev. Prima scoala domneasca din tara a functionat in cel mai mare oras din Moldova

Pe langa Manastirea Trei Ierarhi din Iasi a functionat, incepand cu 1640, prima scoala domneasca din Tarile Romane. Vasile Lupu a infiintat pe langa Biserica Trisfetitele sau Biserica Trei Ierarhi, prima scoala domneasca, preluand modelul Academiei de la Kiev, a mitropolitului Petru Movila.

Cea mai mare actiune de plantare din tara s-a desfasurat in Timis. Aproximativ 35.000 de puieti au prins viata la Utvin

La Utvin judetul Timis) a avut loc cea mai mare plantare din tara, care a avut loc in cadrul actiunii Plantam Fapte Bune in Romania.

Rosul, cel mai hot trend in sezonul rece! Iata ce purtam!

Rosul este o culoare puternica, senzuala si feminina. Designerul Andreea Tincu a creat pentru colectia capsula Sense Shades of Red piese vestimentare rosii uni sau combinate cu alb si negru. Rosul este culoarea cea mai intensa emotional dintre toate si transforma orice femeie, fie si timida, intr-o aparitie cu adevarat speciala.

Cel mai tanar membru MENSA este un copil de origine romana

Anthony Popa Urria, in varsta de cinci ani, este cel mai inteligent copil de pe planeta cu un IQ aproape perfect. S-a nascut in Canada si este la origine roman, potrivit wonderful-romania. com.

Dragnea a facut bilantul guvernarii PSD, in absenta lui Ponta: A fost cel mai bun premier al Romaniei

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a facut, luni, un bilant al Guvernelor Ponta, in absenta fostului prim-ministru, afirmand ca Victor Ponta a fost cel mai bun premier al Romaniei, care a lasat tara intr-o situatie economica mult mai buna decat era in 2012 si.

Faze Tari: Cel mai ciudat calendar. Modele topless si crapi vii; Nu vezi dublu! Preoti gemeni au oficiat casatoria a gemeni cu gemene; Cat costa cel mai scump ceas de mana vandut vreodata?

Isi coloreaza ochii si-si baga LED-uri sub piele. A innebunit lumea! Din ce in ce mai multi australieni isi coloreaza albul ochilor in galben, albastru. Pui creioanele astea in pamant si se fac plante. O companie daneza vinde creioane din care ies plante, daca le bagi in pamant. Dupa ce nu le.

Cea mai mare schimbare tehnologica va transforma totul intr-un senzor

Tehnologia a schimbat modul in care suntem. Traim digital si suntem pe cale de a deveni un mare senzor, noi si lumea. Daca crezi ca asta se termina cu un avertisment ca lumea va fi distrusa de Skynet nu e cazul. E mai mult decat paranoia.

Complexul Brintex in topul depozitelor cu cea mai mare evaziune fiscala

Inspectorii ANAF au dat la Brintex amenzi de 2,3 milioane de lei in cadrul operatiunii Cristal. Sanctiuni mai mari s-au dat doar la depozitul Dragonul Rosu din Bucuresti.

Romania, cea mai mare crestere economica din UE, in al treilea trimestru

Tara noastra a inregistrat in trimestrul trei cea mai puternica crestere economica din UE comparativ cu trimestrul precedent si se afla pe locul al doilea in privinta avansului fata de aceeasi perioada a anului 2014, potrivit estimarilor serviciului european de statistica, Eurostat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,249 seconds )