Libnet.ro
UNICEF

05:00

Mars pentru autostrazi n Moldova, sute de masini vin smbata spre Bucuresti LIVEVIDEO

Hotnews Hotnews,
 Mars pentru autostrazi n Moldova, sute de masini vin smbata spre Bucuresti LIVEVIDEO

Sute de masini din mai multe judete ale Moldovei, dar si din Transilvania, pornesc sambata intr-un mars motorizat spre Bucuresti pentru a cere urgentarea celor doua mari proiecte de autostrada pentru Moldova: A8 Targu Mures - Tg. Neamt - Iasi - Ungheni si A7 Suceava - Bacau - Focsani - Buzau - Ploiesti, potrivit organizatorilor protestului. continuă pe Hotnews

Mars pentru autostrazi n Moldova, sute de masini vin smbata spre Bucuresti LIVE VIDEO

Sute de masini din mai multe judete ale Moldovei, dar si din Transilvania, pornesc sambata intr-un mars motorizat spre Bucuresti pentru a cere urgentarea celor doua mari proiecte de autostrada pentru Moldova: A8 Targu Mures - Tg. Neamt - Iasi - Ungheni si A7 Suceava - Bacau - Focsani - Buzau - Ploiesti, potrivit organizatorilor protestului. 47 La Roman suntem peste 300 de autovehicule. In coloana avem peste 40 de tiruri, scrie un participant la mars pe pagina de Facebook a protestului.

UPDATE Mars pentru autostrazi n Moldova, o coloana de masini este smbata pe drum spre Bucuresti LIVE VIDEO

Sute de masini din mai multe judete ale Moldovei, dar si din Transilvania, pornesc sambata intr-un mars motorizat spre Bucuresti pentru a cere urgentarea celor doua mari proiecte de autostrada pentru Moldova: A8 Targu Mures - Tg. Neamt - Iasi - Ungheni si A7 Suceava - Bacau - Focsani - Buzau - Ploiesti, potrivit organizatorilor protestului. 59 Peste 250 de masini participa sambata la marsul de protest organizat pe traseul Iasi-Bucuresti, a declarat un participant la protest pentru news. ro. 17 Coloanele sunt pe drum spre Bucuresti dupa ce, in jurul orei 13. 15 s-au intalnit la Tisita. Potrivit organizatorilor, circa 100 de masini au plecat de la Tisita, altele fiind inaintea sau in spatele coloanei ce merge spre Capitala.

UPDATE Mars pentru autostrazi n Moldova. Coloana de sute de masini a ajuns la Bucuresti LIVE VIDEO

Sute de masini din mai multe judete ale Moldovei, dar si din Transilvania, pornesc sambata intr-un mars motorizat spre Bucuresti pentru a cere urgentarea celor doua mari proiecte de autostrada pentru Moldova: A8 Targu Mures - Tg. Neamt - Iasi - Ungheni si A7 Suceava - Bacau - Focsani - Buzau - Ploiesti, potrivit organizatorilor protestului. 59 Peste 250 de masini participa sambata la marsul de protest organizat pe traseul Iasi-Bucuresti, a declarat un participant.

UPDATE Marsul pentru autostrazi n Moldova / Coloana de masini, ajunsa n Capitala, nu a fost lasata sa intre n Piata Victoriei. Manifestantii, nevoiti sa-si lase masinile, protesteaza acum n fata Guvernului: Vrem autostrazi! LIVE VIDEO

Sute de masini din mai multe judete ale Moldovei, dar si din Transilvania, pornesc sambata intr-un mars motorizat spre Bucuresti pentru a cere urgentarea celor doua mari proiecte de autostrada pentru Moldova: A8 Targu Mures - Tg. Neamt - Iasi - Ungheni si A7 Suceava - Bacau - Focsani - Buzau - Ploiesti, potrivit organizatorilor protestului. 32 Protestatarii au ajuns in Piata Victoriei si scandeaza Vrem autostrazi!UPDATE 20. 23 Manifestantii au parcat acum pe Kiseleff si se duc pe jos in Piata Victoriei, unde vor protesta putin, dupa care spun ca vor pleca spre case. 15 Protestatarii spun ca, prin faptul ca au tot fost blocati pe strazile din Bucuresti, Politia si jandarmii nu au facut altceva decat sa-i ajute sa se faca mai bine auziti. Daca nu le tot puneau piedici, pana acum plecau spre orasele lor. Acum sunt tot in Bucuresti, in coloana spre Bd. Kiseleff, claxonand.

UPDATE Marsul pentru autostrazi n Moldova / Coloana de masini, ajunsa la Bucuresti, a fost blocata de Politie si Jandarmerie sa intre n Piata Victoriei LIVE VIDEO

Sute de masini din mai multe judete ale Moldovei, dar si din Transilvania, pornesc sambata intr-un mars motorizat spre Bucuresti pentru a cere urgentarea celor doua mari proiecte de autostrada pentru Moldova: A8 Targu Mures - Tg. Neamt - Iasi - Ungheni si A7 Suceava - Bacau - Focsani - Buzau - Ploiesti, potrivit organizatorilor protestului. 43 Protestatarii sunt acum blocati in fata Televiziunii Romane. Ei acuza ca au fost pacaliti de politie, care le-a promis ca ii lasa sa parcheze masinile langa Piata Victoriei, ca sa poata protesta apoi pe jos. 31 Dupa negocieri intense cu jandarmii, timp de mai bine de o ora si jumatate, manifestantii au fost lasati sa treaca cu masinile in mars prin Piata Victoriei. 05 Politia nu le permite protestatarilor sa intre cu masinile in Piata VictorieiUPDATE 17. 45 Coloana de masini a ajuns la Bucuresti vezi VIDEO).

UPDATE Marsul pentru autostrazi n Moldova / Coloana de masini, ajunsa n Capitala, nu a fost lasata sa intre n Piata Victoriei. Manifestantii si-au lasat masinile pe Kiseleff si au mers sa protesteze n fata Guvernului: Vrem autostrazi!VIDEO

Cateva sute de masini care au pornit sambata din mai multe judete ale Moldovei, dar si din Transilvania, intr-un mars motorizat spre Bucuresti pentru a cere urgentarea proiectelor de autostrada, nu au fost lasate sa intre in Piata Victoriei. Politia si Jandarmeria au dirijat coloana spre Calea Dorobanti, pentru ca mai apoi, peste aproape o ora, sa ajunga pe bulevardul Kiseleff, unde masinile au fost parcate, iar protestatarii au mers pe jos pana in Piata Victoriei. Nu au autorizatie sa intre in Piata Victoriei cu masinile. Este ilegal sa parchezi in Piata Victoriei si nu au nici aprobare, a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, Georgian Enache.

VIDEO Marsul pentru autostrazi n Moldova / Coloana de masini, ajunsa n Capitala, nu a fost lasata sa intre n Piata Victoriei. Manifestantii si-au lasat masinile pe Kiseleff si au mers sa protesteze n fata Guvernului: Vrem autostrazi!

Cateva sute de masini care au pornit sambata din mai multe judete ale Moldovei, dar si din Transilvania, intr-un mars motorizat spre Bucuresti pentru a cere urgentarea proiectelor de autostrada, nu au fost lasate sa intre in Piata Victoriei. Politia si Jandarmeria au dirijat coloana spre Calea Dorobanti, pentru ca mai apoi, peste aproape o ora, sa ajunga pe bulevardul Kiseleff, unde masinile au fost parcate, iar protestatarii au mers pe jos pana in Piata Victoriei. Nu au autorizatie sa intre in Piata Victoriei cu masinile. Este ilegal sa parchezi in Piata Victoriei si nu au nici aprobare, a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, Georgian Enache. Vezi in articol principalele momente ale marsului de protest.

UPDATE Marsul pentru autostrazi n Moldova / Coloana de sute de masini, ajunsa la Bucuresti, blocata de Politie si Jandarmerie sa intre n Piata Victoriei LIVE VIDEO

Sute de masini din mai multe judete ale Moldovei, dar si din Transilvania, pornesc sambata intr-un mars motorizat spre Bucuresti pentru a cere urgentarea celor doua mari proiecte de autostrada pentru Moldova: A8 Targu Mures - Tg. Neamt - Iasi - Ungheni si A7 Suceava - Bacau - Focsani - Buzau - Ploiesti, potrivit organizatorilor protestului. 05 Politia nu le permite protestatarilor sa intre cu masinile in Piata VictorieiUPDATE 17. 45 Coloana de masini a ajuns la Bucuresti vezi VIDEO)UPDATE 14. 59 Peste 250 de masini participa sambata la marsul de protest organizat pe traseul Iasi-Bucuresti, a declarat un participant.

Moldova cere autostrazi: Mars motorizat spre Capitala. Sute de masini pornesc smbata din Moldova spre Piata Victoriei pentru a cere urgentarea proiectelor de infrastructura

Sute de masini din mai multe judete ale Moldovei, dar si din Transilvania, vor porni sambata 19 mai intr-un mars motorizat spre Bucuresti pentru a cere urgentarea celor doua mari proiecte de autostrada pentru Moldova: A8 Targu Mures - Tg. Neamt - Iasi - Ungheni si A7 Suceava - Bacau - Focsani - Buzau - Ploiesti. Cele doua mari proiecte cuprinse in Master Planul de Transport sunt tergiversate de ani buni de catre autoritatile de la Transporturi: contracte reziliate, licitatii promise, dar nelansate, zeci de termene amanate pe banda rulanta pentru proiectarea lucrarilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )