Libnet.ro
UNICEF

23:45

Mars de protest de amploare impotriva modificarii legilor justitiei, Codului penal si Codului fiscal, anuntat pentru sambata in Bucuresti. Protestatarii din tara, chemati sa li se alature celor din Capitala

Hotnews Hotnews,
 Mars de protest de amploare impotriva modificarii legilor justitiei, Codului penal si Codului fiscal, anuntat pentru sambata in Bucuresti. Protestatarii din tara, chemati sa li se alature celor din Capitala

Un mars de protest de amploare impotriva modificarii legilor justitiei, a Codului penal si a Codului fiscal este anuntat sambata, incepand cu ora 18:00, in Piata Universitatii din Bucuresti. Protestatarii din tara sunt chemati sa li se alature celor din Capitala la protestul Toate drumurile duc la Bucuresti. 'Revolutia' generatiei noastre. Protestatarii urmeaza sa se adune in Piata Universitatii, de unde vor pleca in mars pe traseul Piata Universitatii - Piata Unirii - Fantani - Parlament, cu vizite la institutiile confiscate de catre majoritatea parlamentara Avocatul Poporului, CCR, CNA). continuă pe Hotnews

SONDAJ Vei participa la protestele programate pentru sambata, la Bucuresti?

Un protest de amploare impotriva modificarii legilor justitiei, a Codului penal si a Codului fiscal este anuntat pentru sambata, la Bucuresti. La mars sunt asteptati protestatari din toata tara. Foarte multi utilizatori ai retelelor sociale si-au anuntat interesul de a lua parte la manifestatie. Participa la sondajul HotNews. ro: Vei merge la protestele din Capitala?.

CSM, aviz negativ pe modificarile legilor justitiei inaintate de Catalin Radulescu

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a avizat negativ, joi, propunerile legislative pentru modificarea legilor justitiei inaintate de mai multi deputati la initiativa lui Catalin Radulescu, au precizat, pentru Agerpres, surse din CSM.

CSM - aviz negativ pe modificarea legilor Justitiei initiata de Catalin Radulescu (surse)

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a avizat negativ, joi, propunerile legislative pentru modificarea legilor Justitiei inaintate de mai multi deputati la initiativa lui Catalin Radulescu, au precizat, pentru Agerpres, surse din CSM.

CSM a dat aviz negativ pe modificarea legilor Justitiei inaintate de Catalin Radulescu

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a avizat negativ, joi, propunerile legislative pentru modificarea legilor Justitiei inaintate de mai multi deputati la initiativa lui Catalin Radulescu.

Viorica Dancila, primul angajament: modificarea legilor Justitiei

Viorica Dancila, propusa premier de PSD, le-a promis baronilor sustinere totala pentru modificarea legilor Justitiei, spre deosebire de Tudose, care a sovait. Dancila a sustinut si Ordonanta 13 la Bruxelles.

Siegfried Muresan: Modificarea legilor justitiei va fi discutata in Parlamentul European. Legalizarea hotiei este un risc pentru securitatea cetatenilor europeni

Parlamentul European va dezbate in urmatoarea sesiune plenara, din februarie, in plenul de la Strasbourg, situatia justitiei din Romania ca urmare a incercarilor PSD si ALDE de a slabi justitia, afirma europarlamentarul Siegfried Muresan.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )