Libnet.ro
UNICEF

13:00

Mars de solidaritate pentru cadrele medicale

Antena3 Antena3,
Mars de solidaritate pentru cadrele medicale

Din solidaritate pentru medici si asistente, un grup de persoane din Bucuresti va porni in mars spre mai multe spitale. continuă pe Antena3

Coronavirus |Stefan Mandachi (Spartan) ofera gratuit hotelul si saloanele de evenimente pentru cadrele medicale si militare care au intrat in contact cu suspecti sau bolnavi de COVID-19

Stefan Mandachi, proprietarul lantului de restaurante de tip fast-food Spartan si cel care a construit primul metru de autostrada din Moldova, in 2019, in semn de protest, ofera cazare gratuita in hotelul detinut pentru cadrele medicale si militare,.

Gestul impresionant al unor taximetristi solidari cu cadrele medicale in lupta impotriva COVID-19

Mai multi taximetristi din Drobeta Turnu Severin au lansat o initiativa demna de toata lauda, in semn de solidaritate cu cadrele medicale care muncesc la Spitalul Judetean de Urgenta din oras.

Taximetristii din Constanta ofera curse gratuite pentru toate cadrele medicale: Ei sunt eroii nostri!

Solidaritatea este cuvantul care descrie actiunile oamenilor in aceasta perioada in care luptam din rasputeri cu epidemia de coronavirus. in aceasta situatie de criza nationala, taximetristii din Constanta au facut un anunt emotionant. Vor oferi curse gratuite pentru toate cadrele medicale.

Adevaratul formular al declaratiei pe proprie raspundere pentru a iesi din casa

Pana acum, in mediul online s-au aratat conditiile si noile masuri prevazute de autoritati pentru limitarea raspandirii coronavirusului. Iata cum arata declaratia pe proprie raspundere pe care unii romani sunt datori sa o detina! Formular al declaratiei pe proprie raspundere pentru a iesi din casa Pana acum, au fost aduse la cunostinta romanilor noile masuri .

CORONAVIRUS |Romania va primi 2 milioane de teste pentru COVID-19 din Coreea de Sud

UPDATE: Autoritatile anunta oficial ca Unifarm SA a incheiat un contract cadru cu un producator din Coreea de Sud, pentru achizitia a 2. 000 de teste de diagnostic molecular Real Time PCR). Prima.

Dosar penal pentru conducerea spitalului din Filiasi, dupa ce medicii au dus la Urgente un barbat testat pozitiv pentru coronavirus

Mai multi membri din conducerea spitalului din Filiasi au dosar penal dupa ce la unitatea medicala a ajuns un pacient in varsta de 67 de ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )