Libnet.ro
UNICEF

05:45

Marsul Biciclistilor, impotriva modului in care este administrata Capitala, are loc sambata, de la 15:30

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Marsul Biciclistilor, impotriva modului in care este administrata Capitala, are loc sambata, de la 15:30

Marsul Biciclistilor, un protest la care sunt asteptati toti cei nemultumiti de modul in care este administrata Capitala, va avea loc sambata, cu incepere de la ora 15,30. continuă pe Wall-Street Ro

Mars de protest al biciclistilor, sambata, in Bucuresti, impotriva administratiei locale

Marsul Biciclistilor, un protest la care sunt asteptati toti cei nemultumiti de modul in care este administrata Capitala, va avea loc sambata, 20 aprilie, incepand de la 15:30, potrivit Agerpres.

Mars de protest al biciclistilor, sambata, in Bucuresti

Marsul Biciclistilor, un protest la care sunt asteptati toti cei nemultumiti de modul in care este administrata Capitala, va avea loc sambata, cu incepere de la ora 15,30.

FOTO VIDEO Marsul biciclistilor 2019: Fanii sportului pe doua roti acuza Primaria Capitalei ca nu a facut nimic pentru cresterea calitatii vietii in Bucuresti

Sute de biciclisti au participat, sambata, in Bucuresti, la un mars de protest fata de administratia Gabrielei Firea, pe care o face vinovata ca nu asigura benzi dedicate lor, ca nu are o viziune pentru cresterea calitatii vietii si ca incurajeaza transportul motorizat in timp ce orasul este cea mai poluata capitala europeana.

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )