Libnet.ro
UNICEF

13:15

Marsuri de solidaritate cu victimele din Colectiv in Sibiu si Cluj

România Liberă România Liberă,
Marsuri de solidaritate cu victimele din Colectiv in Sibiu si Cluj

Zeci de oameni din Sibiu si Cluj au iesit, luni, in strada, intr-un mars al tacerii in memoria victimelor din incendiul din clubul Colectiv din Capitala. continuă pe România Liberă

Companiile care isi ofera serviciile gratuit pentru victimele din Colectiv si rudele lor

In urma incendiului din Colectiv atat societatea civila cat si mai multe companii s-au mobilizat pentru a acorda ajutor victimelor din incendiu si famiilor acestora.

FRF prelungeste doliul pentru victimele din Colectiv pana la finalul anului

Federatia Romana de Fotbal a hotarat, luni, in a treia si ultima zi de doliu national instituit de Guvernul Romaniei in memoria victimelor din clubul bucurestean Colectiv, sa prelungeasca acest doliu pana la finalul anului pentru toate meciurile de fotbal.

Banicioiu: Banca de piele din Romania poate acoperi cererea pentru victimele din Colectiv

In Romania exista o banca de piele de cateva luni, iar rezerva existenta poate acoperi cererea de acum pentru victimele incendiului din clubul Colectiv, a declarat ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu.

Botosanenii au inceput sa doneze sange pentru victimele din Colectiv. Centrul de Transfuzii din localitate a fost deschis abia luni

Au inceput si botosanenii sa doneze sange pentru victimele din clubul Colectiv. in jur de 30 de botosaneni s-au prezentat astazi la prima ora pentru a da o mana de ajutor. Abia de luni a putut fi colectat sangele, fiindca Centrul de Transfuzii a fost inchis tot weeekendul.

Concert caritabil pentru victimele incendiului din Colectiv

Un concert caritabil pentru ajutarea persoanelor aflate in suferinta in urma tragediei din Colectiv va avea loc, miercuri, de la 22. 30, in clubul Bamboo din Capitala.

Trei zile de la tragedia din Colectiv. Bilantul mortilor a ajuns la 31. Prima retinere in acest dosar

In cea de-a treia zi de la incendiul din Colectiv, bilantul victimelor a crescut la 31. Cei trei patroni ai clubului au fost audiati la Parchet, iar unul dintre ei a fost retinut. Ei sunt acuzati de omor din culpa si vatamare corporala din culpa. 137 de raniti sunt internati in continuare.

Trei zile de la tragedia din Colectiv, ultima de doliu national. Situatia ranitilor din spitale. Cei trei patroni ai clubului, acuzati de ucidere din culpa. Sefa Stirilor TVR isi da demisia

In cea de-a treia zi de la incendiul din Colectiv, 137 de persoane ranite se afla in continuare internate in spital, dintre care 27 se afla in stare critica. Luni este si ultima zi de doliu national. Parchetul General continua audierile, iar primariile de sector fac verificari la cluburile din Capitala.

Trei zile de la tragedia din Colectiv, ultima de doliu national. Cati raniti mai sunt in spital. Patronii clubului, citati la Parchet

In cea de-a treia zi de la incendiul din Colectiv, 137 de persoane ranite se afla in continuare internate in spital, dintre care 39 se afla in stare critica. Luni este si ultima zi de doliu national. Parchetul General continua audierile, iar primariile de sector fac verificari la cluburile din Capitala.

Ce spune Virgil Iantu despre Adrian Despot, martor la tragedia din Colectiv

Iata ce spune Virgil Iantu despre Adrian Despot, cel care vineri seara a scapat ca prin minune de flacarile care au cuprins clubul Colectiv si in urma caruia 30 de tineri au pierit, iar multi altii au ajuns sa se lupte intre viata si moarte.

Incendiul din Colectiv: Bloggerul Claudiu Petre a murit, dupa ce a ajutat mai multi tineri sa scape din club

Bloggerul Claudiu Petre, care a fost dat disparut vineri noaptea, este una dintre persoanele care au murit in incendiul din Colectiv. Barbatul a fost identificat abia duminica de familie, deoarece martorii au sustinut ca a scapat cu viata din club, dar s-a intors sa ii ajute pe cei care nu au reusit sa scape.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )