Libnet.ro
UNICEF

14:00

Marti, 17 comune din judetul Arges isi inchid scolile.Zona de Sud a judetului e cea mai afectata de vremea rea

Adevărul Adevărul,
Marti, 17 comune din judetul Arges isi inchid scolile.Zona de Sud a judetului e cea mai afectata de vremea rea

Marti, 27 februarie, mai multe scoli din judetul Arges vor fi inchise. Zona de sud a judetului Arges este cea mai afectata de vremea rea anuntata de codul portocaliu de ninsori si viscol, codul portocaliu de ger si codul galben de ninsori insemnate cantitativ, intensificari ale vantului si viscol, emise de meterorologi pentru luni. continuă pe Adevărul

Marti, 14 comune din judetul Arges isi inchid scolile.Zona de Sud a judetului e cea mai afectata de vremea rea

Marti, 27 februarie, mai multe scoli din judetul Arges vor fi inchise. Zona de sud a judetului Arges este cea mai afectata de vremea rea anuntata de codul portocaliu de ninsori si viscol, codul portocaliu de ger si codul galben de ninsori insemnate cantitativ, intensificari ale vantului si viscol, emise de meterorologi pentru luni.

Toate scolile din judetul Constanta vor fi inchise luni

Toate scolile din judetul Constanta vor fi inchise luni, iar masura ar putea fi prelungita si in zilele urmatoare, avand in vedere avertizarile cod galben si cod portocaliu de ger, vant si ninsori, au.

Scolile din judetul Constanta vor fi inchise luni

Toate scolile din judetul Constanta vor fi inchise luni, iar masura ar putea fi prelungita si in zilele urmatoare, avand in vedere avertizarile cod galben si cod portocaliu de ger, vant si ninsori, au anuntat duminica autoritatile judetene.

Scolile din judetul Giurgiu, inchise luni si marti din cauza gerului si a viscolului

Autoritatile din judetul Giurgiu au decis suspendarea cursurilor in toate scolile si gradinitele din judet, masura fiind luata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, in conditiile in care Giurgiu este unul dintre judetele pentru care s-a emis cod portocaliu de viscol si temperaturi foarte scazute.

Cursurile scolare suspendate marti si miercuri in judetul Ialomita

Cursurile scolare de la toate unitatile de invatamant din judetul Ialomita se suspenda marti si miercuri, au anuntat luni seara reprezentantii ISU Ialomita. Purtatorul de cuvant al ISU Ialomita, slt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )