Libnet.ro
UNICEF

16:30

Marti, 29 ianuarie, Adevarul apare cu o editie de colectie Adeverul de acum 100 de ani

Adevărul Adevărul,
Marti, 29 ianuarie, Adevarul apare cu o editie de colectie Adeverul de acum 100 de ani

Adevarul continua si in 2019 redifuzarea unor editii de colectie ale ziarului, aducand in atentia cititorilor stiri, pagini de istorie dintr-o Romanie tanara, proaspat formata, imediat dupa Marea Unire, dar si din anii care au urmat Primului Razboi Mondial. continuă pe Adevărul

VREMEA. Prognoza meteo pentru marti, 29 ianuarie. Vesti proaste de la meteorologi

Marti, 29 ianuarie, vremea va fi in general inchisa. Temporar se vor semnala precipitatii, predominant sub forma de ploaie, in general slabe cantitativ, ziua in Banat, Oltenia, local in Muntenia si.

HOROSCOP 29 IANUARIE. Gemenii au armonie in casa, Capricornii au rezolvare la orice problema

Horoscop 29 ianuarie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop Varsator. Primesti o veste care anunta un eveniment viitor caruia ii acorzi o semnificatie cu totul speciala. Emotia creste.

Kamara, despre motivul pentru care a acceptat sa participe la Ferma: Voi lupta din greu pentru ca fiul meu sa se poata opera. Marturia cantaretului FOTO

Canaretul Kamara, in varsta de 42 de ani, a dezvaluit care este motivul pentru care a acceptat sa participe in show-ul Ferma de la ProTV, care va debuta cu noul sezon marti, 29 ianuarie.

HOROSCOP 29 ianuarie 2019: Taurul risca sa devina ridicol in fata tuturor

Horoscop 29 ianuarieBerbec Astazi vrei sa lasi deoparte ratiunea si sa incepi sa adaugi detalii, care nu sunt adevarate, povestilor cu care vrei sa incanti colegii de munca. Nu esti inspirat si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )