Libnet.ro
UNICEF

07:45

Marti SE VOTEAZA acordul de Brexit. Ce se poate iNTAMPLA in situatia in care NU trece de votul parlamentului britanic

B1 B1,
Marti SE VOTEAZA acordul de Brexit. Ce se poate iNTAMPLA in situatia in care NU trece de votul parlamentului britanic

Marti, parlamentul britanic isi va da votul pe acordul de Brexit semnat cu Uniunea Europeana in luna noiembrie, existand multe semne de intrebare cu privire la ce se va intampla cu Marea Britanie in situatia. continuă pe B1

Reactia lui Donald Tusk dupa ce Parlamentul britanic a respins Acordul Brexit: cine are curajul sa spuna care este solutia?

Dupa ce Camera Comunelor a respins marti seara Acordul Brexit incheiat cu UE dupa ce 432 voturi contra si doar 202 pentru,presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a reactionat pe Twitter intreband retoric care ar fi singura solutie pozitiva pentru Marea Britanie.

Ce se poate iNTAMPLA in situatia in care acordul de Brexit NU trece de votul parlamentuuil britanic de marti

Marti, parlamentul britanic isi va da votul pe acordul de Brexit semnat cu Uniunea Europeana, existand multe semne de intrebare cu privire la ce se va intampla daca nu va fi votat. Ce se poate intampla in.

ALERT Parlamentul britanic respinge acordul Brexit

ACTUALIZARE Parlamentul britanic respinge acordul Brexit ---- Parlamentarii britanici au inceput in aceasta seara principalul vot asupra acordului propus de premierul Theresa May privind Brexit-ul, relateaza Reuters.

Brexit, zi decisiva. Parlamentul britanic voteaza acordul convenit cu UE

Acordul convenit de Londra si Uniunea Europeana cu privire la iesirea Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord din blocul comunitar va fi supus la vot marti seara in parlamentul britanic, in cazul.

Juncker a plecat mai devreme de la Strasbourg pentru a fi la Bruxelles cnd parlamentul britanic voteaza acordul Brexitului

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a plecat marti mai devreme de la Strasbourg, revenind la Bruxelles pentru a fi la sediul Comisiei Europene in timpul votului crucial din parlamentul britanic privind acordul Brexitului, transmite agentia EFE, citata de Agerpres.

LIVEVIDEO UPDATE Acordul Brexit a fost respins de Parlamentul britanic. nfrngere istorica pentru premierul Theresa May

Parlamentul britanic a respins, marti seara, proiectul acordului de divort convenit cu Uniunea Europeana de catre premierul britanic Theresa May. Acest vot, care reprezinta o infrangere istorica pentru Theresa May, amplifica incertitudinea cu privire la viitorul Regatului Unit.

Theresa May, pledoarie cu doua zile naintea votului pe acordul Brexit: Un esec ar fi o catastrofa

Un esec al Brexit-ului ar fi o catastrofa si o incalcare de neiertat a increderii in democratia noastra, spune premierul britanic Theresa May, cu doua zile inainte ca membrii Camerei Comunelor sa fie chemati pentru a se pronunta asupra acordului de iesirea a Marii Britanii din UE, pe care l-a negociat cu liderii de la Bruxelles.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )