Libnet.ro
UNICEF

13:16

PE 6 MARTIE: CCR va discuta sesizarea presedintelui Iohannis asupra bugetului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PE 6 MARTIE: CCR va discuta sesizarea presedintelui Iohannis asupra bugetului

Sesizarea depusa astazi la Curtea Constitutionala de presedintele Klaus Iohannis cu privire la bugetul de stat pe 2019 va fi discutata in 6 martie. continuă pe Ziarul Bursa

Curtea Constitutionala va discuta pe 6 martie sesizarea lui Iohannis pe legea bugetului

Curtea Constitutionala va discuta pe 6 martie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis pe legea bugetului pe 2019. Seful statului a criticat dur vineri coalitia PSD-ALDE pe care a acuzat-o ca nu guverneaza in interesul romanilor, ci al lui Liviu Dragnea.

Curtea Constitutionala va discuta pe 6 martie sesizarea lui Iohannis pe legea bugetului

Curtea Constitutionala va discuta pe 6 martie sesizarea lui Iohannis pe legea bugetului. Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac fara precedent la adresa PSD. Seful statului a anuntat ca asa-zisul buget.

Sesizarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la bugetul de stat pe 2019, discutata de CCR in 6 martie

Sesizarea depusa vineri la Curtea Constitutionala de presedintele Klaus Iohannis cu privire la bugetul de stat pe 2019 va fi discutata in 6 martie. Iohannis reclamat faptul ca legea bugetului incalca legea fundamentala atat prin modul in care a fost adoptata, cat si prin continutul sau normativ.

SORINA PINTEA, DESPRE SESIZAREA PRESEDINTELUI LA CCR PRIVIND BUGETUL: Cred ca a gresit

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, considera ca, din punct de vedere al sistemului sanitar, presedintele Klaus Iohannis a gresit neaproband legea bugetului de stat pe anul 2019.

Ministrul Sanatatii despre sesizarea presedintelui la CCR privind bugetul: Cred ca a gresit

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, considera ca, din punct de vedere al sistemului sanitar, presedintele Klaus Iohannis a gresit neaproband legea bugetului de stat pe anul 2019. Nu vreau sa comentez.

IOHANNIS SESIZEAZA CCR ASUPRA BUGETULUI: PSD nu guverneaza pentru romani, ci pentru Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca guvernarea PSD a esuat, nu guverneaza pentru romani, ci pentru Dragnea, iar bugetul pe 2019 este bugetul rusinii nationale, care nu doar ca pune in pericol economia nationala, dar are aspecte clare de neconstitutionalitate. Presedintele a anuntat ca va sesiza CCR in privinta bugetului.

Discoteca Teodorovici se face ca nu intelege criticile aduse de presedintele Iohannis Legii Bugetului

Ministrul de Finante, Eugen discoteca Teodorovici, critica decizia presedintelui Klaus Iohannis de a se pronunta pe buget inainte de a-l fi citit. Nu am inteles declaratia de astazi de la.

Prima reactie a presedintelui Iohannis, dupa ordonantele de urgenta: PSD a actionat astazi din nou mpotriva statului de drept / PSD vrea sa creeze un statut special pentru cei care au probleme n justitie

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat marti pe Facebook fata de ordonantele de urgenta adoptate marti, prin care sunt modificate legile justitiei, scriind ca Guvernul PSD vrea sa creeze prin acestea un statut special pentru cei care au probleme in justitie. PSD a actionat astazi din nou impotriva Justitiei si a statului de drept, impotriva Romaniei si a cetatenilor, a mai scris Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2803 seconds )