Libnet.ro
UNICEF

01:05

Martin Schulz, increzator ca o va detrona pe Angela Merkel, in urma alegerilor parlamentare din Germania: Voi fi cancelar

România Liberă România Liberă,
Martin Schulz, increzator ca o va detrona pe Angela Merkel, in urma alegerilor parlamentare din Germania: Voi fi cancelar

Candidatul social-democrat la postul de cancelar al Germaniei, Martin Schulz, a declarat ca este increzator ca o va putea invinge pe Angela Merkel, aflata la putere de 12 ani, si ca va deveni cancelar,. continuă pe România Liberă

Martin Schulz: Apreciez ca am o sansa buna de a deveni cancelar dupa alegerile generale din Germania

Liderul SPD, Martin Schulz, a declarat duminica dupa-amiaza ca are o sansa buna de a pune capat celor 12 ani petrecuti la putere de cancelarul Angela Merkel, desi conservatorii mentin un avans considerabil in sondaje cu doar sase saptamani inainte de alegerile generale din Germania, transmite DPA, potrivit News. ro.

Angela Merkel si-a inceput campania electorala promitand somaj sub 3% si deficit zero

Cancelarul german Angela Merkel si-a inceput ieri campania electorala pentru alegerile generale din 24 septembrie cu promisiunea ca, pana in 2025, rata somajului se va situa sub 3%, iar deficitul va fi mentinut la zero, informeaza agentia EFE.

Angela Merkel se lanseaza in campania electorala pentru alegerile legislative, ce se anunta a fi ciudata si sobra

Dupa o vacanta de aproximativ trei saptamani, Angela Merkel, cancelarul federal german, si-a inceput sambata campania electorala in vederea legislativelor ce vor avea loc pe 24 septembrie. insa campania se anunta a fi una sobra, daca nu chiar plictisitoare.

Angela Merkel si-a inceput campania electorala promitand somaj sub 3% si deficit zero

Cancelarul german Angela Merkel si-a inceput sambata campania electorala pentru alegerile generale din 24 septembrie cu promisiunea ca, pana in 2025, rata somajului se va situa sub 3%, iar deficitul va fi zero, relateaza Agerpres, citand EFE.

Alegeri parlamentare in Germania. Angela Merkel si-a lansat campania electorala. Ce promite cancelarul in exercitiu

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, si-a lansat, sambata, campania electorala pentru alegerile generale din 24 septembrie cu promisiunea ca, pana in 2025, rata somajului sa se situeze sub 3% si cu mentinerea unui deficit zero.

Angela Merkel a declarat ca nu vede o solutie militara in disputa dintre Statele Unite si Coreea de Nord

Nu exista o solutie militara a disputei dintre Statele Unite si Coreea de Nord, a sustinut cancelarul Germaniei Angela Merkel vineri, adaugand ca razboiul declaratiilor dintre cele doua tari reprezinta o strategie gresita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )