Libnet.ro
UNICEF

14:30

Martin Schulz va prelua functia de director general al Mercedes-Benz Romania

Adevărul Adevărul,
Martin Schulz va prelua functia de director general al Mercedes-Benz Romania

Martin Schulz 45 de ani), in prezent Head of Product Marketing in cadrul Mercedes-Benz Korea, va prelua functia de director general al Mercedes-Benz Romania de la predecesorul sau, Philipp Hagenburger, incepand cu 1 iunie. continuă pe Adevărul

Martin Schulz, numit CEO al Mercedes-Benz Romania

Martin Schulz 45 de ani), in prezent Head of Product Marketing in cadrul Mercedes-Benz Korea, va prelua functia de CEO al Mercedes-Benz Romania de la predecesorul sau, Philipp Hagenburger, incepand cu 1 iunie 2019.

Farmaceutica Remedia are un nou director general

Consiliul de Administratie al retailerului de produse farmaceutice Farmaceutica Remedia RMAH) a decis numirea lui Valentin-Norbert Tarus in functia de director general, arata un comunicat transmis astazi, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Surse: Liviu Dragnea va demisiona de la sefia PSD. Cine ar putea prelua functia sa

Dupa esecul rasunator de la alegerile europarlamentare, functia de lider al PSD a lui Liviu Dragnea e pusa in pericol. S-au inmultit vocile care ii cer sa demisioneze de la sefia formatiunii si se pare ca anuntul va fi facut in urmatoarele ore. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, urmeaza sa-si anunte demisia luni seara, la ora [] .

Zara separa functiile de presedinte si director general

Grupul spaniol Inditex, cel mai mare retailer de imbracaminte din lume, a anuntat ieri separarea functiilor de presedinte si director general prin numirea lui Carlos Crespo in postul de CEO, o dovada a importantei strategiei digitale pentru a creste vanzarile, transmite Reuters, citat de Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )