Libnet.ro
UNICEF

21:15

Martina Navratilova are trei dorinte pentru 2018, una din ele este urmatoarea: Simona Halep sa castige pentru prima data un Grand Slam

Hotnews Hotnews,
 Martina Navratilova are trei dorinte pentru 2018, una din ele este urmatoarea: Simona Halep sa castige pentru prima data un Grand Slam

Intr-un interviu acordat site-ului oficial al WTA, Martina Navratilova a vorbit despre noul sezon din tenisul profesionist, fosta campioana avand trei mari dorinte pentru 2018. Una din ele suna in felul urmator: Simona Halep sa castige pentru prima data un Grand Slam. continuă pe Hotnews

Martina Navratilova, dorinta pentru 2018: Simona Halep sa castige pentru prima data un Grand Slam

Fosta sportiva Martina Navratilova si-a marturisit pentru site-ul WTA cele trei dorinte pe care le are pentru sezonul 2018 in tenis, una dintre acestea fiind ca Simona Halep, liderul mondial, sa castige pentru prima data un Grand Slam.

Amenzi in valoare de peste 40.000 lei inregistrate in trei zile pentru taximetristii din Capitala

Politistii rutieri au dat amenzi de peste 44. 000 de lei in doar trei zile taximetristilor care nu au eliberat bon fiscal si nu aveau afisata lista tarifelor, precum si ecusonul cu numele si fotografia soferului in interiorul masinii. Altor 16 soferi de taxi care nu aveau autorizatie le-a fost suspendat dreptul de utilizare timp de 6 luni, potrivit Brigazii Rutiere.

Topul tendintelor in tehnologie pentru 2018

2017 a adus nenumarate inovatii in tehnologie, dar si provocari. Atacurile ransomware s-au impus anul trecut ca fiind cea mai populara arma pentru atacatorii cibernetici. Iata la ce ar trebui sa ne asteptam in acest an in materie de tendinte in tehnologie, potrivit unei analize Cisco.

Lumea in continua schimbare: 6 tendinte in tehnologie pentru 2018

Tehnologia a cunoscut salturi impresionante in ultimii ani si nu pare sa se opreasca, de la asistenti virtuali, masini autonome la inlocuirea angajatilor cu roboti, planeta trece printr-o noua revolutie industriala in care digitalizarea dicteaza.

Au aparut ofertele de munca pentru 2018. in ce domeniu poti castiga cei mai multi bani

Inceputul de an vine cu o oferta numeroasa de locuri de munca la nivel national. Comparativ cu luna Ianuarie a anului trecut, oferta pe BestJobs. eu a crescut de la 7. 650 anunturi de angajare la aproximativ.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )