Libnet.ro
UNICEF

01:05

Martina Navratilova, despre jocul Simonei Halep: Chiar nu mai nteleg nimic, attea eliminari n primul tur, deja e prea mult

Hotnews Hotnews,
 Martina Navratilova, despre jocul Simonei Halep: Chiar nu mai nteleg nimic, attea eliminari n primul tur, deja e prea mult

Lider la zi al ierarhiei WTA, Simona Halep nu a zabovit prea mult pe tabloul principal de la US Open, jucatoarea noastra fiind invinsa in runda inaugurala de Kaia Kanepi. Fosta mare campioana, Martina Navratilova se arata usor derutata de desele eliminari ale Simonei: Chiar nu mai inteleg nimic, ori sus, ori jos. Ar trebui sa fie mai consistenta, mai constanta. continuă pe Hotnews

Martina Navratilova, despre Simona Halep: Nu mai inteleg nimic! Sa ne arate de ce e pe primul loc!

Eliminata din primul tur de la US Open, Simona Halep a dezamagit legendele tenisului, precum Chris Evert sau Martina Navratilova.

US Open: eliminarea Simonei Halep nu mai e cea mai mare surpriza. Ce a patit o alta jucatoare de top

A doua mare surpriza de pe tabloul feminin, dupa eliminarea Simonei Halep din primul tur, s-a consemnat in aceasta dimineata.

FOTO Halep, cea mai pretioasa racheta distrusa vreodata: Asa arata comoara celui mai norocos fan al Simonei

Simona Halep si-a dezamagit sustinatorii la US Open 2018, fiind eliminata in runda inaugurala. Totusi, unul dintre suporterii romancei a plecat acasa cu un zambet urias pe fata.

VIDEO FOTO Racheta rupta a Simonei Halep, Twitter-ul si bucuria unui copil

Simona Halep a parasit rapid US Open-ul, liderul mondial pierzand partida cu Kaia Kanepi din runda inaugurala. Pe durata meciului, Simona a fost nervoasa in mai multe randuri, unul din momente culminand cu ruperea rachetei. La finalul partidei, inainte de a parasi arena Louis Armstrong, Halep i-a dat Wilson-ul rupt unui copil din primele randuri.

Americanii s-au declarat SOCATI de aparitia Simonei Halep la US Open

Simona Halep a parasit US Open din primul tur, aceasta apucand sa-si etaleze tinuta pe care cei de la Nike i-au oferit-o doar o ora si 16 minute. insa, a fost destul pentru jurnalistii americani care,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )