Libnet.ro
UNICEF

17:30

Marturia incredibila a unui roman care lucreaza la un depozit de medicamente: Muncim pe branci, iar patronii fac milioane de euro intr-o singura saptamana acum!

Antena3 Antena3,
Marturia incredibila a unui roman care lucreaza la un depozit de medicamente: Muncim pe branci, iar patronii fac milioane de euro intr-o singura saptamana acum!

Un angajat al unui depozit de medicamente din proximitatea Bucurestiului a povestitcum a schimbat epidemia de coronavirus din ultimele saptamani industria de medicamente. continuă pe Antena3

Orban, despre cresterea veniturilor medicilor care lucreaza cu pacienti cu Covid-19: Am discutat o forma de a tine cont de riscul la care se expun, nu majorarea salariilor

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, ca guvernul sau ia in calcul recompensarea medicilor care lucreaza cu pacienti infectati cu coronavirus, dar nu s-a discutat despre majorarea salariilor.

Roman care lucreaza la un spital din Italia: As prefera sa stau acasa cu familia. Dar nu am fost niciodata las, nu renunt la datoria mea

In plina criza de coronavirus, cand autoritatile din numeroase tari au inchis magazine, unitati de invatamant, aeroporturi, poate chiar orase intregi, au suspendat activitati culturale, artistice, religioase, sportive, cand oamenii sunt nevoiti sa-si petreaca zilele in carantina sau izolati la domiciliu, mai exista si persoane care se sacrifica pentru a face viata celorlalti mai usoara.

Marturia medicului din Timisoara care a vindecat cinci oameni de coronavirus: Am dat aceasta tableta!

Virgil Musta, medic primar de boli infectioase la Spitalul Victor Babes din Timisoara a vorbit despre tableta care a reusit sa vindece cinci cazuri de coronavirus din oras. Toti cei cinci pacienti erau tineri.

Coronavirus. Bulgaria va creste salariile medicilor care lucreaza cu pacienti cu Covid-19

Bulgaria va creste salariile tuturor medicilor implicati in tratarea pacientilor cu Covid-19 cu 1. 000 de leva 566 de dolari) pe luna si ofera sprijin sub forma de lichiditati pentru afacerile lovite de catre masurile de a opri raspandirea coronavirusului, au spus oficialii duminica, relateaza Reuters. Coronavirus in Romania: Sindicatele cer sporuri intre 55% si 85% din salariu pentru personalul medical care trateaza pacienti infectati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )