Libnet.ro
UNICEF

00:07

Marturia lui Theo Trandafirescu, medic de origine romana din New York, dupa prima doza de vaccin. Sunt o dovada vie!

Antena3 Antena3,
Marturia lui Theo Trandafirescu, medic de origine romana din New York, dupa prima doza de vaccin. Sunt o dovada vie!

Theo Trandafirescu, medic american de origine romana, specialist in pneumologie si Terapie Intensiva, a povestit, sambata, la Punctul de intalnire, cum se simte dupa administrarea primei doze de vaccin Pfizer-BioNTech, acelasi tip de vaccin anti-COVID care va fi administrat si in Romania, incepand cu 27 decembrie. continuă pe Antena3

Cine e personalitatea de origine romana laudata de Obama in autobiografia sa: M-a provocat sa fiu mai bun

Una dintre cele mai bine vandute carti din lume in acest an, Pamantul Fagaduintei, autobiografia lui Barack Obama, are dedicate peste doua pagini unei personalitati emblematice de origine romana: Elie Wiesel.

Experienta unui roman vaccinat anti-COVID-19. Medicul Theo Trandafirescu, despre distributia si administrarea dozelor, cum se ajunge la imunizare si posibilele efecte secundare (VIDEO)

Campania de vaccinare anti-COVID-19 in Romania va incepe curand, dar unii romani au fost vaccinati deja. E vorba de cei care locuiesc in tari in care dozele deja se administreaza. Unul dintre ei este Theo.

Klaus Iohannis: Nu ne putem permite, la nesfarsit, ca Revolutia Romana din Decembrie 1989 sa fie umbrita de o rusinoasa neputinta a statului. Avem nevoie de adevar si dreptate

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis,a transmis un mesaj, miercuri, cu ocazia marcarii a 31 de ani de la inceputul Revolutiei Romane din Decembrie 1989. Onorarea memoriei victimelor inseamna apararea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )