Libnet.ro
UNICEF

19:00

Marturia tragica a unei femei din Siria: Am vazut rebeli executandu-mi fiul pentru o gluma

Adevărul Adevărul,
Marturia tragica a unei femei din Siria: Am vazut rebeli executandu-mi fiul pentru o gluma

Nadia Umm Fuad si-a vazut fiul impuscat de rebelii islamisti din Siria, dupa ce baiatul in varsta de 14 ani a facut o gluma referitoare la profetul Mohamed, in timp ce discuta cu un client caruia ii servea cafea, in Alep. continuă pe Adevărul

Basescu: Se apropie vremea candidaturii unei femei la Presedintie

Presedintele Traian Basescu a declarat ca femeile umanizeaza politica, fiind un castig pentru domeniu, el adaugand ca se apropie vremea unei candidaturi a unei femei la Presedintia Romaniei.

Traian Basescu: Se apropie vremea candidaturii unei femei la Presedintie. Elena Udrea, un pariu castigat, un politician la moda si serios

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca femeile umanizeaza politica, fiind un castig pentru domeniu, el adaugand ca se apropie vremea unei candidaturi a unei femei la Presedintia Romaniei, relateaza Mediafax.

VIDEO Traian Basescu: Se apropie vremea candidaturii unei femei la Presedintie / Elena Udrea, un pariu castigat, un politician la moda si serios

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca femeile umanizeaza politica, fiind un castig pentru domeniu, el adaugand ca se apropie vremea unei candidaturi a unei femei la Presedintia Romaniei, relateaza Mediafax.

Basescu: Se apropie vremea candidaturii unei femei la Presedintia Romaniei

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la o intalnire cu reprezentantele Clubului Femeilor de Afaceri, ca se apropie vremea candidaturii unei femei la Presedintia Romaniei. Femeile.

Traian Basescu: Se apropie momentul candidaturii unei femei la Presedintie

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la o intalnire cu femeile de afaceri, ca se apropie si in Romania momentul candidaturii unei femei pentru scaunul de la Cotroceni. Cele care au avut o meserie, au.

Un obuz de mortier lansat din Siria a explodat intr-un sector al Platoului Golan ocupat de Israel: Nu s-au inregistrat victime

Potrivit unei purtatoare de cuvant a armatei israeliene, un obuz de mortier lansat din Siria a explodat joi dimineata intr-un sector al Platoului Golan, ocupat de Israel, relateaza AFP. Explozia nu a facut.

Basescu: Cerem Rusiei si tarilor vestice sa nu aprovizioneze cu armament taberele din Siria

Presedintele Traian Basescu a declarat, ieri, ca in discutia cu Nikolai Patrusev, secretarul Consiliului de Securitate de la Moscova, a exprimat clar ca Romania considera ca atat Rusia, cat si tarile occidentale trebuie sa se abtina de la furnizarea de armament taberelor din razboiul civil din Siria, conform surselor de presa.

Basescu: Se apropie vremea unei candidaturi a unei femei la Presedintia Romaniei

Traian Basescu a declarat, ieri, ca femeile umanizeaza politica, adaugand ca se apropie vremea unei candidaturi a unei femei la Presedintia Romaniei, potrivit surselor de presa.

Udrea ii raspunde lui Basescu. Candidatura unei femei la presedintie este realista.

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a declarat, vineri, in cadrul emisiunii difuzata de B1 TV, ca se bucura de faptul ca presedintele Traian Basescu admite posibilitatea ca o femeie sa candideze la alegerile prezidentiale, potrivit b1. ro. Am auzit ecourile declaratiei, m-am bucurat ca Traian Basescu a ajuns la aceasta concluzie. Acum vreo doi ani am avut o opinie diferita, spunea ca o femeie nu ar fi votata. Momentul este realist, a spus Udrea. Aceasta a adaugat ca o candidatura din .

1 din 3 femei din Romania, AGRESATA FIZIC sau SEXUAL.Vezi statisticile la nivel global.

Una din trei femei din Romania este supusa agresiunilor fizice sau sexuale, informeaza Realitatea. net. Statisticile arata ca doar in primele luni ale acestui an, la nivel national, au fost sesizate aproape zece mii de infractiuni privind violenta in familie. Razboiul dintre soti este, de cele mai multe ori, pierdut de femei. Cele mai multe femei abuzate sexual sunt victime ale propriilor parteneri. Asta arata cel mai recent raport despre violenta impotriva femeilor, publicat de Organizatua .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2579 seconds )