Libnet.ro
UNICEF

06:45

Marturii despre atacurile teroriste de la Londra: A fost oribil. Cineva isi pierdea viata sub ochii mei. Cum sa asisti la asa ceva?

România Liberă România Liberă,
Marturii despre atacurile teroriste de la Londra: A fost oribil. Cineva isi pierdea viata sub ochii mei. Cum sa asisti la asa ceva?

Martorii rememoreaza teroarea pe care au trait-o sambata noaptea, in timpul atacurilor teroriste de la Londra. Un barbat povesteste cum a vazut o victima murind, un altul isi aminteste momentul in care atacatorii au intrat cu duba alba in pietoni, pe Podul Londrei, scrie BBC News. continuă pe România Liberă

VIDEO. Theresa May, dupa atacurile teroriste de la Londra: Este destul! Marea Britanie a fost prea toleranta cu extremismul

Premierul britanic Theresa May a declarat, duminica, intr-o declaratie oficiala, ca este suficient si ca lucrurile nu mai pot continua asa, dupa atacurile teroriste de sambata noaptea, soldate cu sapte morti si 48 de raniti.

Mesajele vedetelor dupa atacurile teroriste de la Londra: Trebuie sa ramanem impreuna, sa nu lasam asta sa ne dezbine

Celebrul bucatar Gordon Ramsay, cantareata Ariana Grande si producatorul TV Simon Cowell se numara printre vedetele care au transmis mesaje de incurajare londonezilor dupa atacul de sambata noapte, informeaza News. ro.

Dupa atacurile din Londra, un jurnalist britanic a provocat ISIS sa-l ucida. Ce suma vor primi jihadistii, daca il omoara

Dupa atacurile teroriste din Londra, un jurnalist britanic a propus sa fie ucis de militantii ISIS pentru suma de 50. 000 de lire. Andre Walker a starnit furie dupa ce a postat pe Twitter.

Marturii dupa atacul din Londra: A fost masacru! Teroristii au iesit din masini si au inceput sa taie si sa loveasca oamenii! Erau dezlantuiti

Patruzeci si opt de persoane au fost internate in cinci spitale din Londra in urma atacurilor de sambata seara in centrul capitalei Marii Britanii, a anuntat duminica Serviciul de ambulanta.

MAE: Liniile telefonice la care pot suna romanii aflati la Londra pentru a a fla informatii, dupa atacurile teroriste

Ministerul de Externe precizeaza ca incearca sa obtina informatii despre identitatea victimelor din atacurile de la Londra, produse sambata noaptea.

GALERIE FOTO. Atacurile teroriste din Londra, in imagini: Oamenii merg ingroziti pe strazi, politistii alearga cu pistoalele scoase

Agentia Reuters a publicat, pe site-ul oficial, imagini surprinse sambata noaptea, in timpul atacurilor teroriste din Londra. Ele surprind oameni paralizati de frica, oameni care se imbulzesc si politisti care se mobilizeaza , pe strazi, cu armele la vedere, pentru a actiona.

5 feluri in care atacurile teroriste afecteaza economia

Atacul terorist din noaptea de sambata spre duminica din Londra este cel mai recent din cele circa 540 de atacuri teroriste care au avut loc in acest an in lume sursa) si, in ciuda masurilor crescute de securitate, amenintarile par a fi in crestere. In vreme ce costurile umane sunt devastatoare, impactul economic al acestor atacuri pot fi mai mari decat cele observate la prima vedere. Mai jos puteti citi cinci feluri in care atacurile teroristilor afecteaza economiile statelor pe care acestea le tintesc sursa).

Donald Trump, dezlantuit pe Twitter, dupa atacurile din Londra: il critica pe primar si spune ca trebuie sa renuntam la corectitudinea politica. Cum raspunde Primaria

Presedintele Donald Trump a postat mai multe mesaje pe Twitter, dupa atacurile de la Londra, in care il critica pe primarul Sadiq Khan si cere tuturor sa renunte la corectitudinea politica.

Donald Trump, dezlantuit pe Twitter, dupa atacurile din Londra: il critica pe primar si spune ca trebuie sa renuntam la corectitudinea politica

Presedintele Donald Trump a postat mai multe mesaje pe Twitter, dupa atacurile de la Londra, in care il critica pe primarul Sadiq Khan si cere tuturor sa renunte la corectitudinea politica.

Donald Trump, dupa atacurile din Londra: Avem nevoie de activarea restrictiilor de calatorie ca masura suplimentara de securitate

Donald Trump, presedintele SUA, a exprimat disponibilitatea de a oferi asistenta Marii Britanii in contextul atacurilor de la Londra, reiterand ideea limitarii calatoriilor si imigratiei, pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )