Libnet.ro
UNICEF

17:45

Marturii despre tortionarul Constantin Istrate si puscaria de la Gherla: Dadea cu ciocanul in talpi cum dai cu toporul cand tai lemne

Adevărul Adevărul,
Marturii despre tortionarul Constantin Istrate si puscaria de la Gherla: Dadea cu ciocanul in talpi cum dai cu toporul cand tai lemne

Fosti detinuti politic care au supravietuit regimului criminal din penitenciarul Gherla, condus de tortionarul Constantin Istrate, povestesc chinurile prin care au trecut in teribila inchisoare. Metodele de tortura folosite de Istrate, tortionarul al carui nume a fost dat publicitatii astazi de catre IICCMER, sunt descrise in detaliu de fostii puscariasi. Atentie, urmeaza marturii cu puternic impact emotional!. continuă pe Adevărul

Marturii despre tortionarul Constantin Istrate: Dadea cu ciocanul in talpi cum dai cu toporul cand tai lemne

Fosti detinuti politic care au supravietuit regimului criminal din penitenciarul Gherla, condus de tortionarul Constantin Istrate, povestesc chinurile prin care au trecut in teribila inchisoare. Metodele de tortura folosite de Istrate, tortionarul al carui nume a fost dat publicitatii astazi de catre IICCMER, sunt descrise in detaliu de fostii puscariasi. Atentie, urmeaza marturii cu puternic impact emotional!.

Constantin Istrate ar putea fi pe lista tortionarilor comunisti urmariti penal

Constantin Istrate, fost loctiitor al comandantului de la Colonia de Munca Onesti si fost loctiitor al comandantului de la Penitenciarul Gherla, este al patrulea tortionar pentru care Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria.

Constantin Istrate, al cincilea presupus tortionar reclamat la Parchetul General

Constantin Istrate este a cincea dintre persoanele suspectate de crime politice in anii regimului comunist din tara noastra, numele lui fiind facut public astazi de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc IICCMER). Institutul a depus, in aceasta dimineata, plangere penala pe numele lui Istrate la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ).

IICCMER face public numele unui alt tortionar comunist: Constantin Istrate

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc IICCMER), a facut public numele celui de-al cincilea tortionar din inchisorile comuniste. Numele sau este Constantin Istrate.

Constantin Istrate, al patrulea tortionar pentru care IICCMER cere urmarirea penala

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc solicita Parchetului ICCJ inceperea urmaririi penale in cazul lui Constantin Istrate, fost loctiitor al comandantului de la Colonia.

Tortionar, acuzat ca a ucis 217 romani. IICCMER cere urmarirea penala pentru Constantin Istrate

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc solicita Parchetului ICCJ inceperea urmaririi penale in cazul lui Constantin Istrate, fost loctiitor al comandantului de la Colonia.

Constantin Istrate, al cincilea tortionar: IICCMER cere urmarire penala pe numele acestuia

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc solicita Parchetului ICCJ inceperea urmaririi penale in cazul lui Constantin Istrate, fost loctiitor al comandantului de la Colonia de.

Marturii cutremuratoare ale detinutilor de la penitenciarul Gherla: loviti cu ciocanul in talpi, transporati in saci, batuti cu bestialitate

Mai multi fosti detinuti de la Penitenciarul Gherla, condus la sfarsitul anilor 50 de tortionarul Constantin Istrate, povestesc despre chinurile indurate atunci, amintind de bataile cu ciocanul in talpi si de prizonieri care au fost omorati.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )