Libnet.ro
UNICEF

22:45

MARTURIILE CUTREMURATOARE ale unei roman de la ACCIDENTUL din UNGARIA: Al doilea sofer ne intreba cum se deschide usa (FOTO)

B1 B1,
MARTURIILE CUTREMURATOARE ale unei roman de la ACCIDENTUL din UNGARIA: Al doilea sofer ne intreba cum se deschide usa (FOTO)

Un calator din autocarul romanesc implicat in accidentul din Ungaria, in urma caruia 4 persoane au decedat, iar alte 12 au ajuns la spital, marturiseste clipele teribile prin care a. continuă pe B1

MAE: Un roman a murit si alti sase au fost raniti in accidentul din Ungaria

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca un roman se afla printre persoanele care si-au pierdut viata in accidentul din Ungaria. De asemenea, alti sase cetateni romani se afla printre.

FOTO. Precizarile MAE despre accidentul din Ungaria: Un roman a murit si sase au fost raniti

Un roman a murit si sase au fost raniti in urma accidentului petrecut pe Autostrada Paneuropeana din Ungaria, in apropiere de intrare in Romania. Alti sase romani au fost raniti in accident, si au fost transportanti la spitalele din Szeged si Mako, potrivit unui comunicat MAE.

MAE: Un roman a murit in accidentul din Ungaria; sase romani raniti au fost transportati la spitalele din Szeged si Mako

Un roman a murit in urma accidentului in lant produs pe Autostrada Paneuropeana din Ungaria, in apropiere de intrarea in Romania, iar alti sase romani care au fost raniti in accident au fost transportati la spitalele din Szeged si Mako, anunta MAE.

Un sofer roman a omorat o politista din Ungaria

Un sofer roman a omorat o politista din Ungaria dupa ce a accidentat-o mortal. Accidentul a avut loc la iesirea din Budapesta, pe autostrada M5, in momentul in care politistii efectuau un control de rutina. Soferul roman a intrat cu autocamionul in doua automobile.

Cinci morti, printre care un roman

ACTUALIZARE 13:10 MAE: Un cetaten roman se afla printre persoanele decedate in accidentul din Ungaria Un cetatean roman se afla printre persoanele decedate in urma accidentului produs in Ungaria, iar alti sase au fost transportati la unitatile sanitare din Szeged si Mako, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE). *ACTUALIZARE 13:02 Eurolines Romania: Niciunul dintre cei 17 pasageri din autocar nu a avut de suferit --------- Un accident a avut loc in aceasta dimineata la doi kilometri de intrarea in tara noastra, de partea ungara a granitei, in apropiere de localitatea Mako, soldandu-se cu cu cel putin 17 victime, dintre care cinci au decedat, printre care un roman.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )