Libnet.ro
UNICEF

11:00

Marturisire-soc facuta de o celebra cantareata de muzica populara din Romania

Antena3 Antena3,
 Marturisire-soc facuta de o celebra cantareata de muzica populara din Romania

Casatorita de o viata cu Viorel Croitoru, Elena Merisoreanu a facut o dezvaluire incendiara! Invitata de Maria Simion si de Nicolai Tand in cadrul emisiunii Star Chef, difuzata,duminica,. continuă pe Antena3

Momentele oribile pentru celebra cantareata de muzica populara Laura Lavric. Ce a fost nevoita sa faca

Artista nu uita si nu iarta, dupa ce ruda sa de sange a afirmat despre ea ca se prostitua. Laura Lavric si-a dat sora in urmarire la ambasade, pentru a o putea aduce la procesul pe care i l-a.

Drama cumplita a unei cantarete de muzica populara: Doi iubiti i-au murit in brate! Detalii cutremuratoare

Viata CorineiDragomir este o poveste cutremuratoare de viata. Celebra cantareata de muzica populara a trait momente de cosmar, dupa ce doi barbati pe care i-a iubit si langa care se.

Drama nestiuta a unei cantarete de muzica populara: Doi logodnici i-au murit in brate

O cantareata de muzica populara are o poveste impresionanta de viata, mai putin stiuta. Doi logodnici i-au murit in brate interpretei Corina Dragomir, la cativa ani unul de.

Dan Negru, mesaj amar despre vedetele din Romania: Cine ar putea sa faca asta?

Vedeta Antenei 1 comenteaza pe un ton usor amar viata artistica din Romania, una care nu reuseste deloc sa treaca granitele vecinilor. Havasi , artistul ungur, a adunat vreo 12 mii de romani in.

Statistici ingrijoratoare privind vaccinarea copiilor din Romania: Doar 4 din 10 micuti, programati la vaccin, au fost imunizati in luna octombrie. Cum s-a ajuns in aceasta situatie

Statistici ingrijoratoare privind vaccinarea copiilor din Romania. Tot mai multi parinti refuza sa-si vaccineze micutii, astfel incat doar patru din zece copii programati pentru.

Film horror pe un camp din Romania. Un copil cu retard mintal este abuzat sexual. Opt minori participa la fapte. Totul este filmat

O poveste desprinsa din filmele de groaza se afla in aceste momente pe masa judecatorilor din Romania. Scene de o cruzime fara margini, viol, santaj, un scenariu care doar in mintea suferinda a .

Noi controverse de Black Friday. Unul dintre cei mai mari retaileri din Romania a epuizat stocul de console la pret redus intr-un timp record

Black Friday este unul dintre cele mai asteptate evenimente anuale din Romania, iar milioane de romani aleg sa-si planifice cumparaturile de electronice si electrocasnice pentru aceasta perioada, pentru a prinde preturi extrem de competitive.

Un deputat dezvaluie! SUMA COLOSALA pe care multinationalele o scot anual din Romania

Legal, dar nu moral! in fiecare an, multinationalele scot din Romania miliarde de euro prin inginerii financiare discutabile, sustine deputatul independent Remus Borza, citat de Digi24. Toata.

indragita solista de muzica populara Angelica Flutur isi lanseaza cu mare fast cel de-al treilea album Pe Obcini in Bucovina

In spectacolul de lansare a albumului Pe Obcini in Bucovina, Angelica Flutur are o armata de invitati, tot spectacolul urmand a se desfasura la Casa de Cultura a Sindicatelor din Suceava.

Cum arata lista de garda la un spital dintr-un orasel belgian. Ministerul Sanatatii din Romania, se vede?

Vlad Vasile Voiculescu a postat pe Facebooko fotografie cu lista de garda a unui spital dintr-un orasel de marime medie din Belgia. Poza de mai jos redeschide rani mai vechi ale societatii romanesti,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )