Libnet.ro
UNICEF

10:45

Masacru in Papua Noua Guinee: Cel putin 15 femei si copii au fost ucisi

Hotnews Hotnews,
 Masacru in Papua Noua Guinee: Cel putin 15 femei si copii au fost ucisi

Cel putin 15 femei si copii au fost ucisi intr-un masacru, intr-o provincie din Papua Noua Guinee, intr-un dintre cele mai violente actiuni ale unor triburi locale din ultimii ani, relateaza Guardian. Printre victime se afla si femei insarcinate, relateaza Guardian. continuă pe Hotnews

24 de oameni au fost asasinati in atacuri tribale, in Papua Noua Guinee

24 de oameni, printre care se aflau copii si femei insarcinate, au fost asasinati intr-o serie de at.

Imaginea virala care te convinge sa te lasi de fumat, cel putin pe plaja

In urma cu cateva zile, o imagine postata pe Facebook a facut inconjurul lumii, functionand ca reclama perfecta pentru a descuraja fumatul, cel putin pe plaja. Indiferent cate piedici s-au pus fumatorilor, restrictii vizavi de spatii si preturi exorbitante la pachetele de tigari, numarul acestora nu este nici pe departe in scadere. in cel mai .

Atentat in Afganistan, cel putin 14 morti si 50 de raniti

Talibanii au detonat duminica un automobil-capcana in provincia Ghazni din centrul Afganistanului, transmite Reuters. Explozia a ucis cel putin opt membri ai fortelor de securitate afgane si sase civili au ranit.

Copii si femei gravide masacrate intr-un conflict interetnic

Cel putin 24 de persoane au fost ucise in urma unor ciocniri violente dintre doua triburi din Papua Noua Guinee, printre victime numarandu-se femei gravide si copii, relateaza BBC. in urma a ceea ce a fost.

Wimbledon: Mats Wilander nu crede ca Halep poate fi invinsa de Gauff si considera ca Simona va ajunge cel putin in semifinale

Analistul Eurosport Mats Wilander a declarat ca nu crede ca Simona Halep poate fi invinsa de americanca de 15 ani Cori Gauff in optimi si considera ca fostul lider WTA nu poate rata accederea in semifinale, la Wimbledon.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )