Libnet.ro
UNICEF

17:45

Masca, obligatorie in toate locurile din Arges. Nu se carantineazaizoleaza, deocamdata, nicio localitate din judet (VIDEO)

B1 B1,
Masca, obligatorie in toate locurile din Arges. Nu se carantineazaizoleaza, deocamdata, nicio localitate din judet (VIDEO)

UPDATE Prefectul de Arges, Emanuel Soare, a anuntat ca, deocamdata, nu se carantineazaizoleaza nicio localitate din Arges. Cu toate acestea au fost anuntate mai multe masuri pentru blocarea raspandirii. continuă pe B1

Masca ar putea deveni obligatorie in toate locurile din Arges. Prefectul Emanuel Soare: Indiferent daca spatiul este public, privat, inchis sau deschis (VIDEO)

Cresterea exponentiala a numarului de cazuri de COVID-19 in judetul Arges ar putea aduce noi masuri de raspuns la criza sanitara, printre care si generalizarea obligatiei de a purta masca, indiferent.

Sub semnul lui Zorro! Arges, primul judet care ia in serios lupta cu coronavirusul: masca, obligatorie si in aer liber

Arges este in topul judetelor cu cele mai multe infectari noi cu virusul SARS-Cov-2, iar multe zone din Romania nu sunt nici ele departe de aceasta situatieRomanii din Arges vor fi primii obligati sa poarte masca de protectie oriunde atat in spatiile publice inchise, cat si in aer liber , ca urmare a incercarii autoritatilor locale de a evita carantinarea judetului.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )