Libnet.ro
UNICEF

00:07

Masina in care a murit Paul Walker mergea cu 160 kmh.

România Liberă România Liberă,
Masina in care a murit Paul Walker mergea cu 160 kmh.

Masina in care a murit Paul Walker in noiembrie, in California, mergea cu circa 160 km/h, a indicat vineri raportul final al medicilor legisti, relateaza AFP, citat de Agerpres. Paul Walker, vedeta seriei de filme Fast and Furious, a murit pe 30 noiembrie, in Santa Clarita, la nord-vest de Los Angeles, la varsta de 40 de ani, atunci cand masina in care se afla, un Porsche, a lovit un copac si a luat foc. Actorul era pasager, iar soferul masinii a murit si el in accident. Potrivit . continuă pe România Liberă

Masina in care a murit actorul Paul Walker avea 160 km/h in momentul accidentului

Medicii legisti care au vizat raportul final in cazul mortii lui PaulWalker au stabilit ca masina in care actorul se afla avea viteza de 160 km/h in momentul accidentului. Roger Rodas, prietenului.

Ultimele momente din viata lui Paul Walker, dezvaluite de autopsie: Masina, condusa cu peste 160 de kilometri pe ora

Masina in care se afla celebrul actor american Paul Walker circula cu aproximativ 160 de kilometri pe ora in momentul in care soferul a pierdut controlul autovehiculului, potrivit raportului final intocmit de medicii legisti.

Ce arata raportul final in cazul mortii actorului Paul Walker

Autoritatile americane au eliberat raportul final in cazul mortii actorului Paul Walker. Acesta arata ca nici artistul, aflat pe scaunul din dreapta, nici cel care conducea masina nu aveau alcool sau droguri.

Accidentul lui Paul Walker: Masina rula cu 160km/h

Autoritatile americane au dat publicitatii rezultatul autopsiei efectuate in cazul decesului actorului Paul Walker, iar acesta contine detalii dureroase pentru familie si fanii celui care a interpretat rolul lui Brian OConner in seria Fast Furious.

VIDEO Studiourile Universal vor sa renunte la personajul lui Paul Walker in noua serie Fast Furious

Pentru lansarea filmului Furios si iute 7, din 10 aprilie 2015, echipa de productie de la Universal nu-l va ucide pe Brian OConner, personajul interpretat de Paul Walker in franciza, ci, folosind scenele deja filmate cu actor, planuieste retragerea protagonistului, potrivit THR.

Caru' cu vedete: Fiica lui Moculescu e dama de companie; Prima fotografie de la casatoria Andreei Marin cu Tuncay Ozturk!; Ce arata rezultatele autopsiei lui Paul Walker

Se numara printre divele momentului, insa nu a mai facut sex din 2002! Ce super vedeta nu a mai fost atinsa de niciun barbat. Se numara printre cele mai dorite femei din lume, insa din 2002, de cand a divortat de primul ei sot, actrita nu. Escorta de lux, fiica fostului ambasador al Romaniei in Venezuela, a vrut sa fie aproape de Dan Capatos. Bianca Stoica, fiica fostului ambasador al Romaniei in Venezuela de la inceputul anilor 2000, despre care Cancan. ro a dezvaluit ca.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )