Libnet.ro
UNICEF

23:15

O masina este cuprinsa de flacari in zona Obor din Capitala. Traficul este blocat

Adevărul Adevărul,
O masina este cuprinsa de flacari in zona Obor din Capitala. Traficul este blocat

Un autoturism a luat foc in zona Obor din Capitala. Incidentul s-a produs in fata magazinului Obor, pe sensul catre Doamna Ghica. continuă pe Adevărul

Masina de TAXI, cuprinsa de flacari in zona Obor din Capitala. Traficul este blocat

Un autoturism a luat foc in zona Obor din Capitala. Incidentul s-a produs in fata magazinului Obor, pe sensul catre Doamna Ghica. Traficul in zona este blocat. Nu sunt victime. Potrivit surselor din cadrul Brigazii de Politie Rutiera, ar fi vorba despre un taximetru. Acesta ar fi luat foc in mers.

Un taxi a luat foc in trafic in zona magazinului Obor din Capitala (FOTO, VIDEO)

Un taxi a luat fos in trafic in fata magazinului Obor, pe sensul de mers catre Doamna Ghica, a anuntat joi Ovidiu Munteanu, purtator de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei. Autoturismul a luat.

UPDATE. Un taximetrist si-a incendiat masina. Motivul este incredibil

Un taximetru a luat foc, joi, in zona Obor din Capitala. Se pare ca este vorba despre o incendiere. Soferul i-ar fi dat foc masinii in semn de protest pentru ca a fost amendat de politie.

Incendiu in cartierul Rahova din Capitala. Un barbat a ajuns la spital

O casa a fost mistuita de flacari, duminica noapte, in cartierul Rahova din Capitala. Proprietarul imobilului a ajuns la spital cu arsuri, relateaza stiri. tvr. ro. Flacarile au cuprins rapid imobilul.

Incendiu la o cladire dezafectata din Capitala

Un incendiu a izbucnit, miercuri dupa-amiaza, intr-o cladire deafectata situata in apropiere de intersectia dintre Soseaua Industriilor cu Strada Confederatiei. Conform primelor date, este vorba despre deseuri de cauciuc si carton.

Acesta este cel mai mare hotel din lume, interzis turistilor

Pe glob exista milioane de hoteluri, care mai de care mai frumoase, mai inalte, mai luxoase. Totusi, putina lume stie care este cel mai mare hotel construit vreodata pe suprafata Terrei si care este.

Cristiano Ronaldo este refacut si va juca din primul minut in returul cu Manchester City: Stiam ca voi ajunge un jucator de top

Atacantul portughez este apt suta la suta din punct de vedere fizic si va intra pe teren din primul minut in returul semifinalei cu Manchester City din Liga Campionilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )