Libnet.ro
UNICEF

00:07

O masina fabricata in Romania este cea mai cautata in peste 200 de tari! Modele de la Volvo, Volkswagen si Jeep au fost surclasate

B1 B1,
O masina fabricata in Romania este cea mai cautata in peste 200 de tari! Modele de la Volvo, Volkswagen si Jeep au fost surclasate

Dacia Duster a fost cea mai cautata masina de catre publicul din peste 200 de tari, in anul 2018, surclasand marci precum Volvo XC60, VW Polo sau Jeep Wrangler, potrivit datelor furnizate de EuroNCAP, noteaza. continuă pe B1

Orasul din Romania situat la cea mai mare altitudine

Cu totii am trecut macar o data prin Predeal, insa multi nu am stiut ca acesta este orasul aflat la cea mai mare altitudine din Romania. Celebrul oras statiune este cunoscut pentru partiile de schi, printre cele mai bune, mai ales cea de la Clabucet si de zecile de trasee care se pot face vara.

Romania, tara cu cea mai mare rata de imbolnavire de gripa din Uniunea Europeana. La cat a ajuns numarul de cazuri

Autoritatile au anuntat marti seara 54 de decese cauzate de gripa. Cea mai tanara dintre ultimele victime este o femeie de 34 de ani care suferea si de alte afectiuni si nu fusese vaccinata. Ultimele.

Acordul Brexitului - cea mai buna si unica solutie

Acordul Brexitului incheiat cu Uniunea Europeana UE) este cea mai buna si unica solutie, a subliniat astazi ministrul german de externe Heiko Maas, relateaza AFP.

Cea mai puternica Dacie din istorie, la vanzare si in Romania. Uite cat costa noul Duster de 150 CP

Cea mai puternica Dacie din istorie, noul Duster cu motor turbo de 1. 3 litri si 150 CP s-a lansat si in Romania. Preturile de vanzare pornesc de la 15. 750 de euro, iar clientii au la dispozitie doua versiuni de echipare.

Cea mai curata apa din lume se afla in Romania

Romania gazduieste sapte izvoare in Muntii Bucegi, la 1. 300 metri altitudine. Apa lor e considerata cea mai curata apa din lume. Izvoarele se afla intre frumoasele Lacuri Bolboci si Scropoasa, la cota 1.

Toti banditii vor sa fie ARESTATI de ea! Cea mai sexy politista din Romania RUPE internetul: Uite ce poze DE INFARCT a postat (FOTO)

Cea mai nonconformista politista din Romania a starnit uimirea colegilor sai dupa ce si-a impodobit trupul cu tatuaje si a publicat o multime de fotografii cu ea in ipostaze provocatoare. Atena Elena.

Digi 24: Accidentul de la Balotesti, la Air Crash Investigations. Cele trei cuvinte care ar putea explica cea mai cumplita tragedie aviatica din Romnia

Vineri, 31 martie 1995. Ziua care a intrat in istoria neagra aviatiei. Romania avea de-a face cu cea mai mare catastrofa. 60 de oameni isi pierdeau viata, langa Bucuresti, dupa ce Airbusul decolat de pe Otopeni si care trebuia sa ii duca spre Belgia se prabusea subit dupa nici doua minute de zbor, scria digi24. ro in 2015.

Toader considera ca abuzul in serviciu trebuie redefinit, declarandu-se increzator ca legiuitorul va gasi formula cea mai buna

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca abuzul in serviciu trebuie redefinit, in contextul in care actuala definitie dateaza din 1968, si se declara increzator ca legiuitorul va gasi formula cea mai buna in acest sens. Totodata, in opinia sa, Codul penal roman este mult mai coercitiv decat cele ale altor state democratice.

Iranul se confrunta cu cea mai grava situatie economica din ultimii 40 de ani

Presedintele iranian Hassan Rouhani a declarat miercuri ca Iranul se confrunta cu cea mai grava situatie economica din ultimii 40 de ani, iar de vina sunt Statele Unite, nu guvernul, transmite Reuters.

Iranul se confrunta cu cea mai grava situatie economica din ultimii 40 de ani

Presedintele iranian Hassan Rouhani a declarat astazi ca Iranul se confrunta cu cea mai grava situatie economica din ultimii 40 de ani, iar de vina sunt Statele Unite, nu guvernul.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )