Libnet.ro
UNICEF

06:30

Masina in flacari pe Bulevardul Magheru. Pasagerii au reusit sa se salveze

Adevărul Adevărul,
Masina in flacari pe Bulevardul Magheru. Pasagerii au reusit sa se salveze

Un autoturism a luat foc, sambata seara, in centrul Capitalei, pe Bulevardul Magheru. Potrivit primelor informatii, masina a luat foc in mers. Din fericire, nimeni nu a fost ranit. continuă pe Adevărul

O masina a luat foc in trafic pe bulevardul Magheru din Bucuresti. Circulatia in zona este ingreunata

O masina a luat foc sambata seara in trafic pe bulevardul Magheru din Bucuresti. Circulatia in zona este ingreunata, iar pompierii au intervenit cu doua autospeciale pentru a stinge incendiul, anunta Realitatea Tv. Pasagerii masinii au reusit sa se salveze inainte ca flacarile sa cuprinda in totalitate masina, scrie News. ro.

FOTO O masina a luat foc in trafic pe bulevardul Magheru din Bucuresti

O masina a luat foc sambata seara in trafic pe bulevardul Magheru din Bucuresti. Circulatia in zona a fost ingreunata, iar pompierii au intervenit cu doua autospeciale pentru a stinge incendiul, anunta Realitatea Tv. Pasagerii masinii au reusit sa se salveze inainte ca flacarile sa cuprinda in totalitate masina, scrie News. ro.

O masina a luat foc pe Bulevardul Magheru din Bucuresti

Un autoturism a luat foc, sambata seara, pe Bulevardul Gheorghe Magheru din Bucuresti, nefiind inregistrate victime, informeaza reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )