Libnet.ro
UNICEF

09:31

O masina a intrat in pietoni la Melbourne: Cel putin 16 raniti. Doi suspecti au fost retinuti

Hotnews Hotnews,
 O masina a intrat in pietoni la Melbourne: Cel putin 16 raniti. Doi suspecti au fost retinuti

O masina a intrat in pietoni, joi, intr-o zona aglomerata din Melbourne, anunta presa internationala. Incidentul s-a soldat cu cel putin 16 raniti. Soferul masinii de tip SUV a fost retinut de politisti, scrie BBC. La scurt timp dupa incident, un al doilea suspect a fost retinut in acest caz. Autoritatile australiene nu au anuntat, deocamdata, daca este vorba despre un accident sau un atac terorist. continuă pe Hotnews

O masina a intrat in pietoni la Melbourne: Cel putin 16 raniti

O masina a intrat in pietoni, joi, intr-o zona aglomerata din Melbourne, anunta presa internationala. Incidentul s-a soldat cu cel putin 16 raniti. Soferul masinii a fost retinut de politisti, scrie BBC. Autoritatile australiene nu au anuntat, deocamdata, daca este vorba despre un accident sau un atac terorist.

UPDATE O masina a intrat intentionat in pietoni la Melbourne: cel putin 16 raniti. Doi suspecti au fost retinuti

O masina a intrat in pietoni, joi, intr-o zona aglomerata din Melbourne, anunta presa internationala. Incidentul s-a soldat cu cel putin 16 raniti. Soferul masinii de tip SUV a fost retinut de politisti, scrie BBC. La scurt timp dupa incident, un al doilea suspect a fost retinut in acest caz. UPDATE: Politia australiana afirma ca soferul masinii a intrat intentionat in multime.

Accident in Germania intre un autocar inmatriculat in Romania si un alt autovehicul. Sunt cel putin noua raniti

Cel putin noua persoane au fost ranite, una fiind in stare grava, dupa ce un autocar inmatriculat in Romania a intrat in coliziune cu alt vehicul pe o autostrada, in sud-estul Ge.

Accident grav de circulatie. Cel putin 11 turisti au murit si 20 sunt raniti, dupa ce un autocar s-a rasturnat in Mexic - VIDEO

Cel putin 11 persoane au murit, iar alte 20 au fost ranite dupa ce un autocar care transporta turisti de pe o nava de croaziera s-a rasturnat in sud-estul Mexicului. Autocarul transporta 31 de turisti.

Transferul contributiilor va avea aplicabilitate cel putin pana in 2020

Masura privind transferul sarcinii fiscale a contributiei de asigurari sociale si a contributiei de asigurari sociale de sanatate de la angajator la angajat va avea aplicabilitate cel putin pana in anul 2020, anunta Ministerul Finantelor Publice MFP), prin intermediul unui comunicat de presa.

Dupa o intarziere de cel putin patru ani, Transelectrica a reusit sa demareze licitatia pentru inlocuirea sistemului de dispecerizare

Compania de transport al energiei electrica Transelectrica a depus in SEAP un anunt de participare in vederea incheierii unui contract pentru inlocuirea sistemului de dispecerizare EMS - SCADA AREVA - Componenta hardware). Achizitia este estimata la 19,24 milioane lei fara TVA. Infrastructura de dispecerizare a Transelectrica EMS/ SCADA) se afla intr-o stare critica, de uzura morala si tehnica avansata. Acest lucru este cunoscut de multi ani, iar inlocuirea sistemului ar fi trebuit sa fie facuta inca din 2013 cand i-a expirat durata de viata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )